Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hitri krediti za brezposelne

Hitri krediti za brezposelne obstajajo?

Če se sprašujete, ali hitri krediti za brezposelne obstajajo, potem vam moramo reči, da verjetno ne. Vsaj ne način, da bi najeli kredit brez kakršnikoli prilivov na svoj tekoči račun. Je pa res, da obstaja možnost najema kredita brez potrdila o zaposlitvi, ki bi vam ga izdal vaš delodajalec.

Takšen kredit namreč ponuja naša mobilna banka na spletu. In ne le, da zanj ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, vam ne bo potrebno hoditi niti k nam, niti k notarju na kakšno overitev pogodbe. Tudi poroka ne boste potrebovali. Je to pravi kredit po vaši meri? Verjamemo da je, zato berite naprej.

Kaj so hitri krediti za brezposelne?

Kot smo že omenili, hitri krediti za brezposelne niso opcija o kateri bi govorili. Vsak, ki želi priti do posojila, mora seveda imeti redne mesečne prihodke, ki bi mu sploh omogočili, da bi kredit odplačeval. Raje se posvetimo enostavnim pogojem, ki veljajo v naši mobilni banki in poglejmo kako lahko do kredita pridete še danes.

Prav ste prebrali. Kredit lahko naročite in prejmete nakazilo na svoj račun že v roku 24-ih ur, še bolj verjetno pa prej. Obiščite našo banko kar preko spleta in preverite svoje možnosti. Izkoristite naš kreditni kalkulator, ki vam bo v nekaj klikih predstavil vse potrebne podatke in stroške vašega kredita.

So to hitri krediti za brezposelne ?

To niso hitri krediti za brezposelne, ampak hitri kredit za vse, ki si ga lahko privoščijo. Govorimo o državljanih in državljankah Republike Slovenije s prijavljenim stalnim prebivališčem in rednimi prihodki. In ne le, da ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi. Prav tako ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

Za izpolnjevanje in oddajo vloge za kredit boste potrebovali le nekaj minut svojega časa in napravo z dostopom do spleta. To je lahko vaš računalnik, tablica, ali pa kar pametni mobilni telefon. V primeru slednjega, lahko za kredit zaprosite od koderkoli se vam bo zahotelo in ob katerikoli uri. Na voljo smo vam 24 ur na dan.

Hitri krediti za brezposelne niso dobra ideja

Lahko rečemo da hitri krediti za brezposelne vsekakor niso dobra ideja. Posojilojemalec mora imeti ustrezna finančna sredstva za svoje mesečne stroške in tudi odplačilo najetega kredita. Vedno je potrebno izhajati iz tega, da se ne zabrede v še večje težave. Kredit najet pri nas pa lahko porabite za karkoli boste želeli.

Naj bo to kakšen nenadejan strošek, popravilo vozila, nov televizor, zapadli računi, ali pa zgolj nekaj lepega kar ste si že dolgo želeli. Mi vas pri tem na noben način ne bomo omejevali. Sodimo med najboljše mobilne banke v EU, zato naši nasveti vsekakor nekaj štejejo. Tudi vam bomo vedno na uslugo na transparenten in pošten način.

Torej niso hitri krediti za brezposelne?

Čeprav v naši mobilni banki odobrimo hitri kredit brez potrdila delodajalca o zaposlitvi, pa vsekakor ni v našem namenu, da bi bili to hitri krediti za brezposelne. Želimo si, da so naše stranke sposobne plačevati svoje obveznosti in ne, da bi zaradi tega imele še več težav. Smo pa vsekakor zelo posebna in prijazna banka.

Kredit vam nakažemo navadno že po 15-ih minutah od potrditve kreditne vloge, zanjo pa boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa. Čisto nič drugega kot to. Če še niste, vsekakor preverite našo ponudbo, uporabite kreditni kalkulator in si izračunajte najboljši kredit zase na do 12 mesečnih obrokov.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.