Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit za nekomitente

Pri nas je na voljo tudi kredit za nekomitente

V naši banki na voljo tudi kredit za nekomitente. Tako lahko kredit ponudimo tudi tistim, ki ga morda na svojih matičnih bankah ne morejo dobiti ker nisoj kreditno sposobni ali pa že imajo pri njih najet kak kredit. Za informacije o hitrem gotovinskem kreditu pa se lahko v celoti pozanimate na spletni strani naše banke.

Smo mobilna banka, ena izmed vodilnih na področju EU in naša prednost je zagotovo ta, da ponujamo kvalitetno izvajanje storitev, od informacij do končnega najema kredita. S tem vam omogočimo lažji dostop do vseh storitev, ker je najem kredita na voljo 24/7 in se vam pri nas ne bo potrebno prilagajati delovnemu času vaše bančne poslovalnice.

Kakšni pa so pogoji za kredit za nekomitente?

Kredit za nekomitente je pri nas enostavno najeti. Pogoji za hiter gotovinski kredit pa so pri nas verjetno eni izmed najlažje dosegljivih v primerjavi z vsemi ostalimi bankami. To pa zato, ker verjamemo, da si vsak zasluži dosegljiv in cenovno ugoden kredit, ki bi mu pomagal pri izpolnjevanju potreb.

Prvi pogoj je ta, da ima kreditojemalec prijavljeno stalno bivališče v Republiki Slovenije, drugi je veljaven osebni dokument (potni list, osebna izkaznica…), zadnji pa je odprt bančni račun kamor se vam po zaključku postopka in potrditvi kredita nakaže vaš denar. Denar nakažemo takoj in je lahko na vašem računu v zgolj 15 minutah. Ker pa včasih traja malce dlje, je rok nakazila največ 24 ur.

Kredit za nekomitente v zgolj nekaj minutah

S čimer se radi pohvalimo je tudi to, da je kredit za nekomitente lahko urejen v zgolj nekaj minutah. Vloga za hitri gotovinski kredit je spletna in se izpolnjuje zgolj nekaj minut. Izpolnite jo lahko preprosto preko vašega mobilnega telefona, tablice, računalnika oziroma preko katerekoli pametne naprave povezane na splet.

Tako lahko za kredit pri nas zaprosite kar iz postelje, med gledanjem filma iz udobnega fotelja ali pa kar med potjo v službo (seveda ne ko ste za volanom). Pri nas ne boste potrebovali nobene dodatne dokumentacije kot so notarsko overjene listine ali pa potrdilo o zaposlitvi s strani vašega delodajalca.

Kreditni kalkulator za kredit za nekomitente

Preden se lahko odločite za kredit za nekomitente, boste verjetno hoteli poznati vse finančne podrobnosti kreditne pogodbe z nami. Od tega kakšni so stroški kredita, obresti, stroški odobritve itd. Ker kot banka želimo z našimi strankami poslovati transparentno, vam že v informativnem izračunu preko našega kreditnega kalkulatorja prikažemo vse stroške, ki bodo vključeni v vaš najem kredita.

S tem želimo prihraniti morebitne nevšečnosti s plačevanjem dodatnih velikih stroškov kredita, ko ste že zaključili postopek in prejeli denar na vaš račun. Tudi zato pa opažamo vse več strank, ki se vračajo po nova posojila k nam, poleg tega pa nas rade priporočajo svojim znancem in sorodnikom.

Je kredit za nekomitente drugod lahko ovira?

Če ste drugod že najeli kredit za nekomitente, vam ta pri nas ne bo predstavljal težav pri najemu novega posojila, če ste seveda vse vaše obveznosti redno odplačevali in ste prepričani, da ste zmožni odplačevati tudi novega. Novi hitri gotovinski kredit vam bo na voljo z odplačilom v do 12 mesečnih obrokov.

Ker pa vam želimo v bodoče najem kredita narediti še prijaznejši in hitreje dostopni smo za vsakega, ki je pri nas že odplačal kredit, pripravili dodatno storitev. Imenuje se »SMS kredit« in sicer poteka tako, da vas po odplačanem kreditu dodamo na naš seznam in vam omogočimo najem vsakega naslednjega kredita kar preko SMS sporočila.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.