Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kredit za podjetja

Kam po kredit za podjetja

Ko podjetje potrebuje likvidnostna sredstva, ali pa želi razširiti obseg svojih storitev, se nemalokrat obrnejo na banko po kredit za podjetja. V tem primeru gre za kar nekaj različnih vrst kreditov, za katerega pa se podjetje odloči, pa je odvisno od samih potreb in kreditne sposobnosti.

Morda tega niste vedeli, a na posojilniškem trgu obstajajo tudi krediti, ki so na voljo preko spleta. To pomeni, da vam ni potrebno hoditi na banko, saj vse skupaj opravite s pomočjo računalnika, tablice ali pa kar preko pametnega mobilnega telefona. Potrebujete le še povezavo spleta in nekaj malega dokumentacije. Zgolj osebni dokument in številko bančnega računa.

Je kredit za podjetja drugačen od kredita za potrošnike?

Kredit za podjetja se seveda razlikuje od tistih za običajne potrošnike. A zgolj po svoji osnovi, oziroma namenu za katerega je namenjen. Potrošniški kredit je vsekakor bolj enostavno naročiti, še posebej v primeru, ki ga opisujemo tule. Povedali smo že, da veliko dokumentacije ne boste potrebovali.

Dodajmo pa še, da od vas ne bodo zahtevali ne potrdila o zaposlitve, ne obiska pri notarju, kot tudi ne poroka, ki bi jamčil za vas. Še več. Preverjali ne bodo niti vaše kreditne sposobnosti, zato boste vse skupaj uredili v zgolj nekaj minutah. Kreditno vlogo boste namreč izpolnili in oddali kar preko spletne povezave.

Kredit za podjetja potrebuje kritje

Če se boste odločili za kredit za podjetja, boste morali na nek način garantirati, da bo podjetje uspelo ta kredit odplačati. Človek pa nikoli ne ve kaj mu prinese prihodnost. V naši mobilni banki od svojih kreditojemalcev ne zahtevamo nikakršnih garancij ali hipotek, saj posojila nudimo pod sila ugodnimi pogoji.

Spadamo v sam vrh EU mobilnih bančnih storitev zato nam lahko v popolnosti zaupate, saj vemo kako se tem rečem streže. Če ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim prebivališčem in imate redne mesečne prilive, potem lahko pri nas že v nekaj minutah pridete do dodatnega denarja ki ga potrebujete za svoje potrebe.

Kredit za podjetja prinaša stres

Ker je kredit za podjetja vezan na podjetje samo in na njegovo uspešnost, to seveda s seboj prinaša precej stresa za lastnike. V primeru, da se odločite za hitri potrošniški kredit pa vam lahko v naši mobilni banki nudimo optimalne pogoje in varnost. Višino kredita in obrokov pa si lahko izračunate kar na spletni strani.

V ta namen smo izdelali prav poseben kreditni kalkulator v katerega vnesete višino kredita in izberete število obrokov za odplačilo. Na voljo jih imate namreč 12, končni izračun pa bo zajemal tudi vse stroške, zato boste lahko popolnoma brez skrbi. Delujemo transparentno in se nikoli ne skrivamo za drobnim tiskom.

Kredit za podjetja s poroštvom

Kredit za podjetja je na bankah moč dobiti tudi s poroštvom. V tem primeru govorimo o različnih poroštvih, kot so hipotekarna, ali pa poroštva države. Slednje je še posebej iskano postalo v zadnjem času po izbruhu pandemije s korona virusom, saj države nudijo določena poroštva podjetjem, ki brez posojil ne bi zmogla prebroditi krize.

Pa se vrnimo za hip še nazaj k naši mobilni banki kjer lahko kot potrošnik najamete kredit brez poroka ali poroštva. Denar vam na račun izplačamo navadno že po 15-ih minutah od prejete in potrjene kreditne vloge. V posameznih primerih pa lahko traja najdlje 24 ur. Po hitri kredit se vsekakor obrnite na nas.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.