Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kreditna sposobnost izračun

Kreditna sposobnost izračun

Kaj pove kreditna sposobnost izračun osebi na bančnem okencu, ali v prodajalni? Gre za izračun vaše finančne sposobnosti pri nakupu na obroke, ali pa denimo pri najemu kredita. Če v tem pogledu ta izračun ne zadostuje določenim pogojem, boste skoraj gotovo ostali brez nakupa ali najema posojila.

Če se želite izogniti tovrstnim težavam, pa imamo za vas dobro novico. Kredit brez preverjanja kreditne sposobnosti lahko namreč najamete v naši mobilni banki kar preko spleta. Za vas smo razvili izjemno storitev, ki vam bo vzela le nekaj minuta vašega časa in terjala od vas zelo malo dokumentacije in drugih pogojev. Vas zanima?

Kreditna sposobnost izračun kredita in drugo

Pri nas boste šli skozi kar brez neprijetnih korakov zato kreditna sposobnost izračun ne bo potreben. Vse kar boste za kredit v naši banki potrebovali, so zares malenkosti, ki jih imate že pri sebi. Potrebujete namreč samo osebni dokument, številko bančnega računa in računalnik ali pa kar pametni mobilni telefon.

Vse že pri roki? Torej ni razloga, da ne bi kar takoj izpolnili kreditne vloge na naši spletni strani. Za začetek uporabite enostaven kreditni kalkulator, vnesite znesek kredita, ki ga želite prejeti na račun in izberite število obrokov za odplačilo. Na voljo jih imate 12, kar bo verjetno dovolj za tisto kar imate v načrtih.

Je kreditna sposobnost izračun nujen?

Pri nas ne. Kreditna sposobnost izračun je pogoj pri večini bank, a ne v naši. Ko boste enkrat izračunali svoj kredit s pomočjo našega kreditnega kalkulatorja, vam bo preostalo le še da oddate kreditno vlogo preko spleta. To nato pregleda naša finančna služba in jo tudi potrdi, če je vse tako kot mora biti.

Že v naslednjih 15-ih minutah lahko pričakujete nakazilo na svoj bančni račun. Torej, še preden se boste oblekli in obuli, ter prišli do bankomata. V določenih primerih lahko traja malček dlje, odvisno od primera do primera. A kar brez skrbi. Izplačilo izvedemo najkasneje v roku 24-ih ur.

Kreditna sposobnost izračun in dokumentacija

Ko se odpravite na banko po kredit vas vsekakor čaka kreditna sposobnost izračun in nabor različne dokumentacije. Pri nas se večini tega izognete, saj od vas ne bomo zahtevali potrdila o zaposlitvi, ali notarske overitve, ki tudi nekaj stane. Pri vsem skupaj boste prihranili tudi na času, saj boste za vse lahko poskrbeli kar od doma.

Lahko ste popolnoma brez skrbi, saj boste pri nas v dobrih rokah. Smo ena vodilnih mobilnih bank v EU in vemo kako se tem rečem streže. Prav tako delujemo v okvirih zakona na posojilniškem trgu, pred oddajo vloge pa poskrbimo tudi, da so pred vami popolnoma vsi stroški in zneski, ki so pomembni za vas.

Kreditna sposobnost izračun torej lahko pozabite

Pozabite na Googlanje “kreditna sposobnost izračun” in se raje posvetite banki, ki ve kako se ravna s kreditojemalci. Pri nas vas čaka sila enostavna in prijetna izkušnja najema kredita. Ne bomo vam komplicirali tudi na tistem delu, ko pridemo do zapravljanja denarja. Nekatere banke namreč zahtevajo določena potrdila in račune.

Z našim kreditom lahko počnete kar vas je volja in kupite kakšno darilo za svojega partnerja, zamenjate gume na avtomobilu, ali pa si privoščite kaj drugega kar si že dolgo želite. Ko boste kredit enkrat odplačali pa vas bomo nagradili s prav posebno dobroto. Storitvijo SMS kredit! Naslednjič bo tako najem kredita še hitrejši.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.