Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kreditna sposobnost

Kaj je kreditna sposobnost?

Se sprašujete kaj je to kreditna sposobnost? Gre za način na katerega banka preveri in izračuna koliko kredita bi vam lahko odobrila in kako visok bi lahko bil najvišji mesečni obrok, glede na dobo odplačevanja kredita. Pri tem izračunu se upošteva višina vašega mesečnega prihodka, morebitnih trenutnih obveznosti in število vzdrževanih članov.

Nekatere banke bodo pri tem izračunu uporabile višino vaše neto plače brez dodatkov, spet druge pa bodo upoštevale tudi te. Da bi bili po vseh parametrih kreditno sposobni, vam mora po vseh mesečnih odtegljajih (tudi nov obrok) ostati na računu določena vsota.

Se kreditna sposobnost vedno preverja?

Banke načeloma vedno preverjajo kreditno sposobnost posojilojemalca in se na ta način odločijo koliko kredita mu bodo ponudile, če sploh. A obstajajo tudi banke kjer jih vaša kreditna sposobnost ne bo zanimala. Govorimo o mobilni banki, ki slovi po svojih hitrih kreditih in minimalnih zahtevah.

Da bi izpolnjevali vse zahtevane pogoje za najem kredita na tej banki morate biti slovenski državljan, imeti prijavljeno stalno prebivališče in prejemati redne mesečne prihodke. Seveda potrebujete tudi operativen bančni račun kamor jih prejemate.

Kaj pa če je kreditna sposobnost majhna?

Kot rečeno, kreditna sposobnost pri najemu kredita v mobilni banki ne igra nobene vloge. Bolj je pomembno, da si tak kredit lahko privoščite in ga boste lahko tudi redno odplačevali. Na voljo so vam krediti z odplačilno dobo do 12 mesecev, kar si izberete sami.

Celoten izračun lahko opravite na spletni strani mobilne banke, kjer je v ta namen na voljo enostaven kreditni kalkulator. Vanj boste vnesli želen znesek kredita, izbrali število obrokov in preverili izračun. Če boste s tem zadovoljni boste lahko takoj nadaljevali z naslednjim korakom. Oddajo kreditne vloge.

Dobra kreditna sposobnost je dobra novica za vas

Seveda je najbolj pomembno, da je kreditna sposobnost dobra predvsem za posojilojemalca samega. To pomeni, da bo lahko svoje obveznosti brez večjih težav redno plačeval. Omenili smo oddajo kreditne vloge, pa še povejmo kako poteka ta zelo hiter postopek.

Kreditno vlogo boste namreč izpolnili kar preko spleta pri čemer boste uporabili računalnik, tablico ali pa kar svoj pametni mobilni telefon. Oddaja vloge vam bo vzela zgolj nekaj minut, pri izpolnjevanju pa ne boste potrebovali nič drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa.

Se kreditna sposobnost zmanjša?

Z vsako novo finančno obveznostjo, kot je denimo kredit, se kreditna sposobnost v očeh bank nekoliko zmanjša. Lahko pa kredit na mobilni banki najamete tudi za poplačilo starega, kar bo pomenilo, da boste potem plačevali samo en obrok, nekaj denarja vam bo ostalo, vaša kreditna sposobnost pa bo boljša. Ne oklevajte, če potrebujete denar. Predstavljena mobilna banka vas bo navdušila s svojim profesionalnim odnosom in transparentnostjo.

Ves čas boste imeli namreč pred seboj prikazane vse zajete stroške, prav tako pa vam bodo denar nakazali z računa na račun. In ne le to. Denar boste na račun navadno prejeli že po 15-ih minutah od uspešno oddane in potrjene vloge. Kje in za kaj boste denar zapravili vas ne bodo spraševali.

Dostopni 24 ur vse dni v tednu!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.