Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kreditne kartice

Ste doslej za kredit potrebovali kreditne kartice?

Na marsikateri banki v Sloveniji je bila (in je še) praksa, da mora biti kreditojemalec njihov komitent in imeti pri sebi vsaj eno od plastičnih “pomočnic”, ki se imenujejo kreditne kartice. Ne glede na to ali jo potrebujete ali ne, je to lahko tudi pogoj pri najemu kredita.

A ne pri nas! V naši spletni mobilni banki takšnih pogojev nimamo. In ne le to. Prav tako nimamo večine drugih precej običajnih pogojev, ki so nekakšna klasika na drugih bankah. Svojo storitev smo namreč tako zelo optimizirali, da lahko danes ponudimo hitri kredit, ki vam bo vzel le nekaj minut vašega časa.

Kreditne kartice so koristne drugje

Če ste vajeni uporabljati kreditne kartice za nakupe, ali plačevanje dobrin in storitev, ni s tem seveda nič narobe. A če želite imeti v denarnici, oziroma na bančnem računu nekaj denarja, potem potrebujete kredit. Takšnega kot ga imamo na voljo pri nas, ki od vas ne bo terjal veliko energije niti ne dokumentacije.

Za najem kredita v naši mobilni banki boste namreč potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate svoje redne prihodke. Vse ostalo bo nadvse enostavno in razumljivo prav vsakomur. Imate dovolj kompliciranja in zbiranja dokumentov za vsakega tisočaka, ki si ga želite izposoditi pri vaši banki? Imamo rešitev za vas!

Na kreditne kartice lahko kar pozabite

Tako je. Na kreditne kartice lahko v primeru najema kredita pri nas kar pozabite. In ne le na kartice. Od vas ne bomo zahtevali ne potrdila vašega delodajalca, ki izkazuje, da ste resnično zaposleni tam. Kot tudi ne kakšnega dragega in nepotrebnega podpisa pri notarju. Potrebovali ne boste niti poroka.

Morda se vam ta hip zdi vse skupaj preveč lepo da bi bilo res, a kar verjemite, saj je resnično tako zelo enostavno. Da bi bilo še bolj, smo poskrbeli s tem, da vam ne bo potrebno hoditi na banko in ne kam drugam. Vse skupaj boste lahko opravili od doma, oziroma od koderkoli vas bo volja.

Ne kreditne kartice samo mobilni telefon

Dejali smo, da od vas ne bomo zahtevali veliko, predvsem pa ne kreditne kartice. Za obisk naše banke boste potrebovali samo računalnik, ali pa tablico oziroma kar pametni mobilni telefon z dostopom do spleta. Brez kakšnih digitalnih certifikatov ali potrdil. Se bojite uporabljati sodobno tehnologijo? Brez skrbi, enostavno bo.

Za začetek boste v kreditni kalkulator na naši spletni strani vnesli želen znesek kredita, izbrali število obrokov po lastni presoji (na voljo jih je 12) in preverili izračun kredita. Ob tem velja poudariti, da bo izračun zajemal tudi vse zajete stroške, zato vas ne bo v nobenem trenutku strah, da bi naleteli na kakšno skrito past.

Ne kreditne kartice potrebujete samo običajno

Ker boste za najem kredita pri nas potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa, lahko kreditne kartice povsem odmislite. Potrebovali boste le še nekaj minut svojega časa za izpolnitev kreditne vloge, katero boste nato preko spleta poslali na naš naslov. Tam jo bo pregledala naša finančna služba in jo tudi potrdila.

Po potrditvi se lahko denarju na računu nadejate že v naslednjih 15-ih minutah, ali najkasneje v 24-ih urah. Na ta način boste lahko svoj nakup opravili še isti dan. Ali pa plačilo kakšnih računov, sploh ni pomembno. Ne bomo vas omejevali pri tem kje in kako lahko svoj denar zapravite.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.