Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kreditne točke

Kaj so kreditne točke?

Hmm, ne vemo kaj točno iščete, a pri nas kreditne točke ne boste potrebovali. Če ste na misiji, ki se imenuje “Iskanje kredita”, potem lahko na točke pozabite. In ne le ta to. Pozabite lahko na kup dokumentacije in različne zahteve ter pogoje nekaterih drugih bank. Pri nas tega ne potrebujete.

Verjetno ste že slišali od kakšnega prijatelja, ki je najemal kredit kaj vse je potreboval za to. Pri nas pa razen osebnega dokumenta in številke bančnega računa ne boste potrebovali praktično ničesar. Niti obiska banke ne, saj boste vse skupaj opravili kar preko spleta. Vas zanima kako in kaj? Berite dalje.

Kreditne točke nimajo nič s kreditom

Če ste pomislili, da boste morali za kredit nabirati kakšne kreditne točke, vas lahko potolažimo, da temu ne bo tako. Če potrebujete kredit in tega rabite kmalu, potem ste vsekakor na pravem mestu za to. Denar vam namreč lahko nakažemo še danes. Za izpolnjevanje kreditne vloge boste potrebovali le nekaj minut.

Ko bo vloga enkrat pri nas, jo bodo pregledali v naši finančni službi in jo, v kolikor bo vse v redu, tudi potrdili. Morda se bo slišalo neverjetno, a navadno denar nakažemo že po 15-ih minutah od potrditve. Seveda kdaj pa kdaj traja nekaj dlje, odvisno od posameznega primera, a nikoli ne več kot 24 ur.

Pozabite na kreditne točke

Čas bo, da pozabite na kreditne točke. Pred vami je le še nekaj korakov do denarja na vašem računu. Ste slovenski državljan in imate prijavljeno stalno prebivališče? Potem je vse kar še potrebujete naslednje; redni mesečni prihodki in naprava z dostopom do spleta. Lahko je računalnik, tablični računalnik ali pa kar pametni telefon.

Kot smo že omenili, vam k nam ne bo potrebno hoditi, prav tako pa od vas ne bomo potrebovali potrdila o zaposlitvi, niti ne kakšnega notarskega zapisa, ali denimo poroka. Prav zato pa je vse tako hitro in enostavno, da nas v tem segmentu uvrščajo v sam vrh EU.

Kreditne točke se nanašajo na druge reči

Izraz kreditne točke boste lahko zasledili v zadevah, ki se tičejo študentov. Vi pa ste tu zaradi denarja, je tako? In tega lahko na svoj račun prejmete še danes. Dodajmo še, da ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti, prav tako je vseeno, če kak kredit že odplačujete.

Dobrodošli so komitenti različnih bank, saj ne želimo nikogar prikrajšati za izkušnjo pridobivanja najhitrejšega kredita. Naša spletna mobilna banka deluje popolnoma zakonito, zato se vam v nobenem trenutku ne bo treba bati, da bi šlo lahko kaj narobe. V naslednji točki vam bomo na kratko opisali kako poteka naročilo kredita v naši banki. Zelo enostavno je.

Kreditne točke ne bodo pomembne

Recimo, da sedite v kuhinji in srebate popoldansko kavico. Verjetno imate v roki pametni telefon in prebirate kaj zanimivega, nato se odločite, da bi morda bil čas za nekaj več denarja na računu. Pomislite na kreditne točke, ampak teh ne boste potrebovali. Najprej boste obiskali našo spletno stran in uporabili kreditni kalkulator.

Vnesli boste želen znesek kredita in izbrali do 12 obrokov za odplačilo. Nato boste preverili izračun v katerem bodo zajeti vsi stroški. V naslednjem koraku boste izpolnili kreditno vlogo, pri čemer boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa. Vlogo boste oddali. Tako, to je vse. Sedaj le še počakate na naše nakazilo.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.