Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

lon kredit

Potrebujem posojilo ampak imam že lon kredit

Ne glede na to ali že odplačujete kredit v kateri drugi banki ali posojilnici, ste pri nas še vedno dobrodošli. Čeprav imate morda že lon kredit, lahko kljub temu pokukate na našo spletno stran in preverite kakšne so možnosti za pridobitev kredita.

Nas namreč ne zanima kako visok lon kredit odplačujete ali pa morda katerega drugega, pač pa zgolj to, da svoje obveznosti lahko redno poplačujete. V tem pogledu smo vsekakor eno najbolj odprtih finančnih podjetij, kjer vam za nameček ponujamo še zares ugodne pogoje za najem.

Torej moj lon kredit ni ovira?

Kot smo že dejali, tudi obstoječi lon kredit ni ovira, da ne bi mogli pri nas zaprositi za posojilo. Pri nas lahko najamete hitri kredit po svojih zmožnostih o čemer se lahko prepričate 24 ur na dan na naši spletni strani kjer lahko oddate svojo vlogo. Tam boste imeli na voljo tudi pregleden kreditni kalkulator, s pomočjo katerega vam bo precej lažje izračunati tako višino, kot število obrokov kredita.

Ob tem boste ves čas deležni transparentnih informacij o samem kreditu, videli boste kako je s stroški in prav nobenega strahu ne bo potrebnega, da bi vam kaj prikrili. Naš moto je, da smo do strank pošteni in odkriti, saj se le zadovoljne stranke vračajo nazaj.

Ste ugodnejši kot lon kredit?

O tem se boste morali prepričati sami in sicer tako, da boste preverili in primerjali različne ponudbe na trgu. Ne gre zgolj za nas ali lon kredit, pač pa so tu še preostali ponudniki s svojimi pogoji in zahtevami. V ponos nam je, da lahko glasno povemo, da med mobilnimi bankami sodimo v sam vrh EU, delujemo pa tudi v nekaterih drugih državah po svetu.

S takšnimi izkušnjami smo zagotovo partner vreden zaupanja, prav tako pa nekdo, ki ve kako se skrbi za svoje stranke. Pri nas namreč nikoli ne boste v negotovosti, saj pred vami ne bomo skrivali pasti v drobnem tisku. Smo pa zelo fleksibilni in odprti.

Potrebujem enako dokumentacijo kot za lon kredit?

V resnici ne vemo kaj od vas zahteva lon kredit, lahko pa vam povemo kako je s temi zadevami pri nas. Naše poslovanje smo optimizirali za svoje stranke, in zahteve ter pogoje za najem kredita spravili na minimum. To pomeni, da pri nas za najem kredita ne boste potrebovali drugega kot le osebni dokument in številko bančnega računa.

Poslujemo transparentno in denar izplačamo zgolj z računa na račun. Vse kar boste za najem kredita pri nas potrebovali je zgoraj našteto in seveda dostop do spleta. Ker naša storitev v celoti poteka preko spleta, boste vse skupaj lahko opravili kar od doma s pomočjo telefona, tabličnega ali običajnega računalnika.

Bom lahko odplačevala lon kredit in še vašega?

To je seveda povsem odvisno od vas in vašega finančnega stanja. Za nas je pomembno da na tekoči račun prejemate redne prilive, ki bodo omogočali redno odplačevanje vaših obveznosti. Druge reči nas ne zanimajo, zato od vas ne bomo zahtevali bančnih izpiskov, potrdil delodajalca ali notarja. Tudi tega za kaj bo namenjen vaš denar, ne bomo pogojevali.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.