Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Mini kredit za nezaposlene

Obstaja kakšen mini kredit za nezaposlene?

Svet je lep, pravijo. A ni vedno za vsakogar enako kajne? Naše življenje krojijo posamezni dogodki, ki pozitivno ali negativno vplivajo na nas in na potek našega življenja. Tako na primer pride na vrsto tudi vprašanje, ali je mogoče najeti kak mini kredit za nezaposlene?

Zadnje vprašanje se seveda poraja vsem tistim, ki ne morejo na banko prinesti dokazila o zaposlitvi iz tega ali onega razloga. Vloga za kredit bo tako seveda skorajda zagotovo zavrnjena. A na srečo imamo za vas ravno pravšnjo rešitev. Vas zanima kakšno? Berite naprej, ko vam v nadaljevanju razložimo kam se lahko po kredit obrnete že danes.

Kaj pa je mini kredit za nezaposlene?

Morda mini niti ni prava beseda, saj v naši mobilni banki prejmete kar pravi hitri kredit z odplačilno dobo do 12 mesecev. Če vas zanima zgolj mini kredit za nezaposlene, potem dodajmo nekaj pogojev, ki jih je potrebno izpolniti. Kredit lahko pri nas najamejo vsi potrošniki, ki imajo slovensko državljanstvo in prijavljeno stalno prebivališče.

Če prejemate redne mesečne prihodke, boste za najem kredita pri nas potrebovali le še računalnik, tablico ali pa svoj pametni mobilni telefon z dostopom do spleta. Na banko k nam vam ne bo treba hoditi. Celoten postopek boste namreč opravili kar preko spleta. Ob sebi potrebujete le še osebni dokument in številko bančnega računa.

Je mini kredit za nezaposlene varen?

Mini kredit za nezaposlene ni opcija za osebe brez rednih mesečnih prilivov. A v primeru, da izpolnjujete naše minimalne pogoje, boste zlahka dobili kredit pri nas. Brez potrdila o zaposlitvi, brez obiska pri notarju in brez iskanja poroka. Kredit pri nas vam odobrimo že v nekaj minutah.

Prav tako ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Ko boste na naši spletni strani z uporabo kreditnega kalkulatorja prišli do številk, ki vam bodo všeč, bo napočil čas za izpolnjevanje kreditne vloge. To vam bo uspelo v le nekaj kratkih minutah, potem pa bo poslano vlogo zelo hitro pregledala in potrdila naša finančna služba.

Mini kredit za nezaposlene ni kredit za ljudi brez prihodkov

Kot smo omenili že predhodno, mini kredit za nezaposlene ne pomeni opcije za potrošnike brez mesečnih prilivov. Gre pa za kredit do katerega v resnici pridejo tako komitenti drugih bank kot tudi tisti, ki kakšen kredit že odplačujejo kje drugje. To pri nas namreč ne bo ovira za najem novega kredita.

Svoje poslovanje smo v zadnjih letih dvignili na izjemen nivo in svojim strankam ponudili storitev, ki je hitra in enostavna. Prav zato lahko s ponosom v očeh rečemo, da sodimo v sam vrh EU mobilnega bančništva. O tem pričajo tudi vse pohvale in priporočila naših strank, ki se redno vračajo nazaj.

Pozabite na mini kredit za nezaposlene

Mini kredit za nezaposlene je morda nekaj kar ste iskali na spletu, a tokrat ugotovili, da imate na voljo čisto pravi kredit, ki bo pod ugodnimi pogoji, hitro pristal na vašem bančnem računu. Kredit namreč izplačamo že po 15-ih minutah od trenutka potrditve. Najkasneje pa v roku 24-ih ur.

Pozabite na komplikacije, nabiranje različnih dokumentov in na stanje v vrsti na banki. Pri nas boste vse skupaj opravili v zgolj nekaj minutah kar od doma, iz pisarne ali pa s sončnega vikenda nekje v naravi. Zapomnite si, potrebujete le svoj pametni telefon z dostopom do spleta, osebni dokument in številko bančnega računa.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.