Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Mobi kredit

Ali ponujate mobi kredit?

Za mobi kredit težko rečemo, je pa naš kredit tak, ki ga ponujamo preko mobilne banke. Naša banka je namreč ena izmed vodilnih mobilnih bank s področja EU, ki se ukvarja s posojili. Naše storitve so na voljo izključno preko spleta s čimer vam ne bo več potrebno fizično oditi v poslovalnico in tam urediti zadeve, ki jih lahko enostavno kar preko spleta.

S tem lahko vsem, ki želijo najeti gotovinski kredit zagotovimo enostavno dostopnost do kreditnih storitev. To pa še ni vse. Nakazilo kredita zagotavljamo v zelo kratkem časi in sicer v zgolj 15 minutah od prejema in potrditve vloge, v primeru daljšega procesa pridobivanja kredita pa največ do 24 ur.

Informativni izračun za mobi kredit že imam

Informativni izračun za mobi kredit že imate, sedaj pa si želite preveriti še ostale ponudbe in jih primerjati med sabo. Tako želite poskrbeti da boste na koncu izbrali tisto najugodnejšo za vas. Tudi pri naši mobilni banki lahko preverite možnosti hitrega gotovinskega kredita in sicer s pomočjo našega kreditnega kalkulatorja s katerim si pripravite informativni izračun kredita.

V kreditni kalkulator vpišete zgolj znesek kredita ter število mesečnih obrokov v katerih želite vrniti posojilo. Izberete lahko največ do 12 obrokov, seveda pa lahko nastavite poljubno število. S tem lahko sami regulirate mesečni obrok vračila kredita in vračate toliko kolikor ste finančno sposobni.

Papirologija za mobi kredit

Ste za mobi kredit že nabrali potrebno dokumentacijo za najem posojila? Pri nas bo vse to kar ste zbrali zagotovo zadostovalo oziroma boste potrebovali še manj. Večje količine dokumentov pri nas za najem kredita ne boste potrebovali. Od vas pričakujemo zgolj dosego nekaj postavljenih pogojev za najem kredita, ki pa so prilagojeni tako, da ga lahko dobi skorajda vsak.

Potrebujete zgolj enega izmed vaših osebnih dokumentov, uradno prijavljeno stalno bivališče v Republiki Sloveniji ter odprt bančni račun kamor prejemate redne mesečne prilive. Če izpolnjujete te tri pogoje ste že zelo blizu vašemu denarju, ki ga boste lahko imeli na računu že zelo hitro.

Oddaja vloge kot za za mobi kredit?

Tako kot za mobi kredit, morate tudi za naš hitri gotovinski kredit oddati vlogo. Prednost naše vloge v primerjavi z vlogami večine drugih bank je v tem, da vse poteka preko interneta. Izpolnjevanje vloge vam vzame zgolj nekaj minut. Postopek je popolnoma nezapleten in vam zagotavlja hitro ureditev novega posojila.

Takoj po odobritvi kredita in nakazilu denarja pa boste lahko že črpali vaš denar in ga potrošili tam, kjer ga potrebujete. Pri nas namreč kredita ne pogojujemo z izkazovanjem namembnosti zato ga lahko zapravite tudi za na primer novo igralno konzolo ali pa za poplačilo vašega avtomehanika, ki vam je servisiral jeklenega konjička.

Po mobi kredit kar doma

Ste primerjali mobi kredit, z drugimi bankami in se na koncu odločili za nas? Pred vami je sila enostaven postopek naročila posojila. To lahko storite preprosto kar iz vašega naslonjača. Potrebujete namreč zgolj eno izmed vaših pametnih mobilnih naprav. Lahko je to mobilni telefon, tablica ali pa preko računalnika. Tako lahko kredit najamete tudi med odmorom za malico v službi ali pa na poti v njo.

Da pa bo najem kredita v bodoče še prijaznejši vam ponujamo vpis na našo posebno listo strank, ki so kredit že odplačali. S tem vam omogočimo storitev »SMS kredit« ter enostaven najem kredita kar preko SMS sporočila.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.