Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

NKBM kredit

Videl sem reklamo za NKBM kredit, ste to vi?

Eno izmed vprašanj, ki je »priletelo« v naš e-poštni nabiralnik. In naš odgovor? NE, mi ne ponujamo NKBM kredit, vsekakor pa ponujamo kredit in posojilo, ki je vsekakor lahko po vaši meri. Vas zanima? Berite dalje!

Morda iščete kakšen višji znesek kredita, po drugi strani pa gre lahko za kakšno manjšo vsoto s katero bi želeli premostiti določene težave, kupiti opremo za stanovanje, ali pa razveseliti svojega partnerja s kakšnim darilom, izletom in dobro večerjo. Vam NKBM kredit nudi tisto kar potrebujete?

Pri nas ni na voljo NKBM kredit, je pa na voljo hitri kredit

In ko rečemo »hitri« to tudi resno mislimo. Naša izplačila so opravljeno praktično takoj po vaši uspešno oddani in obdelani vlogi, zato verjamemo, da v tem pogledu nimamo resne konkurence. Naše poslovanje smo tako zelo izpopolnili, da smo danes v samem vrhu mobilnega bančništva v EU.

Se dobro sliši? Za tem stoji ogromno trdega dela in sodelovanja z našimi strankami, ki svoje zadovoljstvo z našimi storitvami širijo naprej. In pohvale, ki se širijo od ust do ust so tiste, ki so največ vredne. Ko te pohvali nekdo, za katerega si se potrudil in mu pomagal v težkih trenutkih.

Prijatelj mi je priporočil NKBM kredit

Nikogar, nikoli in nikdar ne odvračamo od najema kredita v drugih ustanovah, niti ne pravimo da NKBM kredit ni za vas, trdimo zgolj, da je vsekakor potrebno preveriti tudi konkurenco. Pretehtati vse možnosti, opraviti informativni izračun kredita in preveriti ali so končne številke takšne kot si jih želite.

Prav v ta namen smo na naši spletni strani pripravili poseben kreditni kalkulator s pomočjo katerega boste zlahka preverili vse številke, zneske in stroške, ter se tako lažje odločili kje najeti hitri kredit. Za svojo storitev lahko trdimo da je vsekakor pregledna, poštena in povsem brez skritih stroškov.

Ne morem do NKBM kredita, ga pri vas lahko dobim?

So vas pri prošnji za NKBM kredit zavrnili pa bi poizkusili še pri nas? Dokler ne boste preverili naše ponudbe, tega ne boste vedeli. Je pa pri nas moč najeti kredit zgolj z osebnim dokumentom, brez preverjanja vašega delodajalca, potrebovali ne boste nobenih drugih papirjev, niti ne notarske overitve. Dovolj je, da na svoj račun prejemate redne finančne prilive.

Za kako visok znesek kredita se boste odločili in na koliko obrokov, boste najlažje preverili v samem kreditnem kalkulatorju. Lahko pa pri nas kredit najamete na do 12 obrokov, kar bo zagotovo več kot dovolj za rešitev morebitnih trenutnih težav ali pa za nakup česa lepega kar si že dolgo želite.

Po NKBM kredit ali po kredit k vam?

Kot smo že zgoraj opisali, je to povsem odvisno od vas. Je pa v našem primeru še nekoliko drugače priti do denarja kot oditi po NKBM kredit. K nam vam ne bo potrebno hoditi, saj boste vse skupaj opravili kar preko spleta. Tako je! Iz udobja lastnega doma kar s pomočjo pametnega telefona, tablice ali osebnega računalnika.

Naša spletna stran vam je na voljo 24 ur na dan vse dni v letu. Tam boste z lahko to preverili pogoje in izračunali svoj kredit. Denar izplačamo navadno že po 15-ih minutah od trenutka, ko uspešno oddate svojo vlogo za kredit in ga na naši strani potrdimo. Hitreje ne gre!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.