Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Obrok posojila

Kako izračunati obrok posojila?

Če ste se znašli v trenutku ko nujno potrebujete nekaj denarja, ste se vsekakor vprašali kako izračunati najbolj ugoden obrok posojila. To pomeni, da morate najprej najti banko po svojem okusu, ki vam lahko ponudi tudi kreditni kalkulator v ta namen. Mi vam ga definitivno lahko.

Tega najdete na spletni strani naše mobilne banke, ki že čaka na vas. V omenjeni kalkulator boste vnesli želen znesek kredita, izbrali število obrokov za odplačilo in preverili izračun. Če še ne bo povsem po vaših željah, boste enostavno spremenili parametre in potrdili nov izračun. Na voljo vam je do 12 mesečnih obrokov za odplačilo.

Obrok posojila s stroški

Ker želimo, da so naše storitve karseda transparentne in razumljive, smo poskrbeli, da je so v kreditnem izračunu zajeti tudi vsi stroški za obrok posojila. Na ta način boste v vsakem trenutku vedeli pri čem ste in vas ne bo strah, da bi vas kakšno neprijetno presenečenje čakalo v drobnem tisku.

Če potrebujete denar v kratkem roku pod ugodnimi pogoji, potem vsekakor ne smete zamuditi naše ponudbe. Ponujamo vam hitri spletni kredit, ki ga lahko naročite na daljavo, ne da bi stopili v banko ali kamorkoli drugam. Vse potrebno za kredit boste imeli urejeno v nekaj minutah. Izplačilo na račun prav tako.

Ko je obrok posojila znosen

Kreditni izračun za obrok posojila je pomemben zato, da si lahko pripravite takšen kredit, ki ga boste z lahkoto odplačevali. Bistvo najema kredita ne sme biti zgolj pridobitev financ za nek nakup, ali reševanje težav, pač pa tudi da pri tem trezno razmišljate in primerjate različne ponudbe med seboj.

Pri nas pa nismo zgolj hitri, pač pa nudimo tudi sila enostavne pogoje za najem kredita. Celoten postopek boste opravili z osebnim dokumentom in številko bančnega računa, pri čemer boste uporabili računalnik, tablico ali pa kar svoj pametni mobilni telefon. Nobenega tehničnega znanja ne boste potrebovali, kot tudi ne kakšnega digitalnega potrdila.

Kako vedeti kakšen obrok posojila izbrati

Ko uporabite kreditni kalkulator morate imeti pri sebi že idejo o tem kako visok obrok posojila si sploh lahko privoščite. To niti ni težko, potem ko upoštevate vse ostale redne stroške, a tudi prilive. Za najem kredita pri nas pa bo dovolj že če ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem in rednimi prihodki.

Ste že kje naleteli na tako zelo enostavne pogoje? Verjetno ne. Smo mobilna banka, ki podira zidove in omejitve fizičnega sveta. Zavedamo se prednosti digitalnega, zato smo svoje poslovanje preselili na splet. Tam smo za vas dosegljivi ves čas, kot tudi povsem odprti, da nas obiščete od koderkoli.

Naj bo obrok posojila znosen

Ko boste enkrat ugotovili kakšen je vaš idealen obrok posojila, boste potrebovali le še nekaj minut za izpolnjevanje kreditne vloge. To boste nato oddali, nakar jo bomo na naši strani pregledali. Če bo vse v redu, jo bomo potrdili in steklo bo nakazilo kredita na vaš bančni račun.

Poslujemo transparentno, zato nikoli ne izplačujemo na roke. Denar bo tako pri vas navadno že po 15-ih minutah od potrditve, ali najkasneje v roku 24-ih ur. Tako hitro, da skorajda ne boste imeli časa dokončati svojega nakupovalnega seznama. Z našim kreditom si lahko privoščite karkoli, brez dokazovanja ali potrjevanja plačil. Kredit vam odobrimo brez preverjanja kreditne sposobnosti!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.