Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Poplačilo kredita z novim kreditom

Včasih je za nov ali boljši začetek bolje, da se odločite za poplačilo kredita z novim kreditom. Za to sta potrebna tehten premislek in posvet s strokovnjakom. Naši strokovno usposobljeni svetovalci vam bodo lahko svetovali, kaj je najboljše za vas.

Poplačilo kredita z novim kreditom

Janez razlaga Matevžu, da bo najel kredit, s katerim bo poplačal prejšnji kredit. Matevž seveda začuden: »Daj ga no lomit, kaj pa počneš? Kredit na kredit!« Kdo ima prav, Matevž ali Janez?

Pravzaprav oba. Najboljše je seveda, če bi lahko živeli brez dodatne finančne pomoči, a življenje včasih le ni tako preprosto in ima drugačne načrte za nas. Torej si mora Janez najti ustrezno rešitev. Janez že ima najet kredit pri banki, vendar ko je ta hitri kredit najel, ni vedel, da se bodo razmere na trgu spremenile.

Torej ima prav tudi Janez, ki bo zdaj najel nov kredit, saj se je odločil za poplačilo kredita z novim kreditom. Najpomembnejše pri tem pa je, da mu bo nekaj denarja ostalo za plačilo novih obveznosti, ki jih le s tekočimi sredstvi ne bi zmogel.

Poplačilo kredita z novim kreditom za nov začetek

Janezu je pomembno, da bo z novim kreditom dosegel to, za kar se je odločil, torej poplačilo kredita z novim kreditom, tako bo lahko zadihal svež zrak in začel znova. Poleg tega bo lahko z novim kreditom plačal popravilo avtomobila, s katerim že dolgo odlaša. Poleg tega mora za avtomobil nabaviti nove pnevmatike, saj so prejšnje že zelo iztrošene.

Kako to, da je sploh primerno kredit poplačati z novim kreditom?

Edina stalnica v našem življenju so – spremembe. V trenutku, ko najemate kredit, tega najamete glede na najugodnejše pogoje na trgu in seveda svoje plačilne zmogljivosti. Sčasoma se eno ali drugo spremeni in tedaj je smiselno pretehtati, ali se vam je finančno smotrno odločiti za poplačilo kredita z novim kreditom. Če sami nimate na voljo dovolj denarnih sredstev, je koristno prejšnji kredit poplačati z novim kreditom.

Novi kredit ima lahko ugodnejšo obrestno mero, morda so lahko posamezni, na primer mesečni, obroki manjši kot pri prejšnjem kreditu, morda se je mogoče s kreditojemalcem dogovoriti za daljši rok odplačevanja, kar vam razbremeni družinski proračun. Prednosti so lahko številne.

Poplačilo kredita z novim kreditom ob pomoči svetovalca

V vsakem primeru je najbolje, da se za posvet o tem, kako izvesti poplačilo kredita z novim kreditom in kateri kredit je za vas najugodnejši, predvsem pa katerega zmorete odplačevati, obrnete na strokovno usposobljenega svetovalca na finančnem področju. Ta vam bo lahko svetoval o najboljši izbiri za vas, poleg tega vam bo stalno v oporo, da boste tudi pozneje, že med odplačevanjem novega kredita, s katerim ste poplačali prejšnji kredit, sproti reševali morebitne težave, ki bi se lahko pojavile.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.