Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Primerjava kreditov

Primerjava kreditov je komplicirana

Res je, da je primerjava kreditov lahko komplicirana in dolgotrajna. Se pa tudi izplača, saj lahko z različnimi ponudbami in informativnimi izračunu preverimo, kateri ponudnik kredita nam ponuja najugodnejše posojilo. Tako lahko na koncu privarčujemo kar lepo vsoto denarja, ki bi jo drugače porabili za pokrivanje stroškov kredita in plačevanje obrestnih mer.

Naša banka velja za eno izmed vodilnih mobilnih bank, ki deluje na področju EU. Poslovanje z nami poteka izključno preko spleta, brez fizičnih obiskov naših poslovalnic ter iskanju prostega časa, ko bo banka odprta. Do naše ponudbe in kasneje do hitrega gotovinskega kredita lahko pridete zelo hitro in preprosto.

Kako mi lahko primerjava kreditov olajša najem posojila?

Primerjava kreditov vam najem posojila olajša do te mere, da boste lahko brez problema izbrali pravo ponudbo za vas in s tem privarčevali. Če ste se morebiti odločili izbrati našo ponudbo in ste jo ocenili kot najbolj ugodno med vsemi primerjanimi, potem lahko začnete s postopkom pridobivanja vašega hitrega gotovinskega kredita.

Celoten postopek od izpolnjevanja vloge pa do končnega nakazila denarja na vaš osebni račun poteka izredno hitro. Vloga vam ne bo vzela več kakor nekaj minut, denar pa boste po tem, ko prejmemo vlogo lahko dobili nakazan v zgolj 15 minutah. Nikoli pa na nakazilo denarja ne boste čakali več kakor 24 ur.

Primerjava kreditov je opravljena, kako ga lahko najamem?

Primerjava kreditov je bila za vas uspešna, odločili ste se za našo ponudbo, na spletni strani pa ste že našli vlogo za izpolnjevanje s katero lahko najamete hitri gotovinski kredit. Pred oddajo vloge pa morate izpolnjevati nekaj preprostih pogojev, s katero smo želeli našim kreditojemalcem povsem odpreti vrata naše banke do najema hitrega posojila.

Le na kratko o samih pogojih. Pogoji za pridobitev hitrega gotovinskega kredita v naši mobilni banki so; urejeno in prijavljeno stalno bivališče v Republiki Slovenije, odprt bančni račun na katerem boste lahko razpolagali s sveže pridobljenim posojilom, ter tudi en veljaven identifikacijski dokument (osebna izkaznica, potni list…).

Primerjava kreditov je pri nas transparentna

Primerjava kreditov je opravljena z namenom izbrati najugodnejšo ponudbo in privarčevati denar. Kar pa je težko, če v posameznih informativnih izračunih ne prikažejo vseh stroškov najema kredita preko njihovih bank. To lahko kasneje privede do visokih dodatnih stroškov kredita, ki povzročajo preglavice in slabo voljo, ter izbran kredit naredijo manj ugoden od pričakovanj.

Ker pa mi želimo poslovati transparentno, vam že v informativnem izračunu prikažemo celotno finančno sliko najetega kredita. Tudi zato pa dobivamo vse več in več novih strank, ki so po kredit k nam prišli na priporočilo znancev in sorodnikov, ki so bili zadovoljni s poslovanjem z našo banko.

Primerjava kreditov iz domačega naslonjača

Da bo primerjava kreditov z naše strani karseda udobna in kot se za mobilno banko spodobi, lahko celoten informativni izračun pridobite iz udobja domačega naslonjača. Za pripravo izračuna vam je na voljo naš kreditni kalkulator, kjer zgolj vnesete željeni znesek kredita ter število mesečnih obrokov vračila. Na voljo vam je do 12 obrokov, lahko pa seveda tudi manj.

Za najem hitrega gotovinskega kredita pri nas torej potrebujete zgolj računalnik ali pametni telefon in nekaj minut časa za izpolnjevanje vloge. Da pa bo v prihodnje lahko celoten najem kredita za vas še prijaznejši in hitrejši, vas po prvem odplačanem posojilu dodamo na seznam s katerim vam omogočimo storitev »SMS kredit«.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.