Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

SKB kredit

Je ugodnejši vaš ali SKB kredit?

To nas je vprašalo že kar nekaj strank, a žal vam na to vprašanje ne moremo dati odgovora, ki bi zajel celoten spekter vašega vprašanja. Gre predvsem za to kakšen kredit želite, na koliko obrokov, pod kakšnimi pogoji in ne zgolj ali si želite uporabiti naše storitve ali najeti SKB kredit.

Dejstvo je, da za nami stoji množica zadovoljnih strank, ki vse v en glas potrjujejo, da delamo dobro. Tako lahko s ponosom povemo, da smo v samem vrhu mobilnega bančništva v EU kar seveda ni kar tako. Poslujemo pa tudi v nekaterih drugih svetovnih državah.

Je SKB kredit cenejši kot vaš?

Kot smo to že poprej omenili, lahko govorimo zgolj zase in tudi v primeru tega vprašanja povemo, da smo zagotovo eni najbolj ugodnih na trgu, če ne kar najugodnejši. Imamo veliko prednosti pred klasičnimi bankami, o katerih pa vam bomo zaupali nekoliko kasneje.

Naj vas ne zavede zgolj misel, da si želite SKB kredit ali kredit kake druge banke, ker ste nanje navajeni, predvsem glejte, da boste iz celotne zgodbe odnesli največ z najmanjšimi stroški in pod ugodnimi pogoji. Marsikatera banka vam namreč ne more ponuditi kar ponujamo mi.

In zakaj je vaš kredit drugačen kot SKB kredit?

Krediti, ki jih najamete pri nas se po marsičem razlikujejo od tistih, ki jih najamete drugje. Pa naj bo to SKB kredit, NLB kredit ali pa katerikoli drugi. Pomembno je le ali so vam bolj sprejemljivi naši pogoji ali pa pogoji na katerem drugem naslovu.

Ko smo ravno pri naslovu, pri nas je edini naslov, ki ga boste za najem kredita potrebovali, zgolj eden in ta je spletni. Tako je, pri nas hitri kredit najamete preko spleta, brez zoprnega obiskovanja banke, delodajalca, notarja in podobno. Se sprašujete kako je to mogoče? Berite dalje!

Vam SKB kredit uredijo v 15-ih minutah?

Hitrost je naše drugo ime. Ker smo svoj finančni posel razvili do potankosti se lahko ponosno pohvalimo, da boste pri nas svoj denar na račun prejeli že 15 minut po tistem, ko boste uspešno oddali vlogo in bo ta potrjena. Torej zelo, zelo hitro.

Če veste, da boste za najem kredita pri nas potrebovali samo dostop do spleta in eno izmed pametnih naprav ali računalnik, od dokumentov pa zgolj osebni dokument in številko osebnega računa, je vse jasno. Bolj enostavno in hitreje enostavno ne gre!

Vas še vedno zanima SKB kredit?

Ne pravimo, da lahko le mi ponudimo posojilo in da je SKB kredit predrag ali nedosegljiv za vas, pravimo samo, da smo pripravljeni za svoje stranke pošteno stopiti nasproti. To vsekakor potrjujejo naši zadovoljni uporabniki, ki z veseljem na glas pohvalijo naše storitve in jih tudi priporočajo naprej.

Naš kredit vam bo na voljo na do 12 obrokov, število katerih pa si boste ob oddaji vloge izbrali sami. Na voljo vam je namreč izjemen kreditni kalkulator, ki vam bo glede na vnesene vrednosti takoj prikazal vse stroške in končni znesek za izplačilo. Brez drobnega tiska, brez pasti, pošteno in transparentno. Stremimo k dobrim odnosom z našimi strankami, saj smo le tako prepričani, da bomo z njimi še poslovali.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.