Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

SKB stanovanjski kredit

Je SKB stanovanjski kredit prava rešitev zame?

Veliko naših strank nas dnevno povprašuje o različnih kreditih, bankah in opcijah, a mi lahko odgovorimo le eno. Pri nas se ne dobi SKB stanovanjski kredit ali kredit kake druge banke, pač pa sami ponujamo finančne usluge na trgu financ.

Če vas torej zanima najem kredita, ste pri nas vedno dobrodošli in hvaležni vam bomo za vprašanja in vaše zanimanje. Morda pa ste že najeli SKB stanovanjski kredit pa vas sedaj zanima ali sploh lahko še dobite kakršenkoli kredit? V našem primeru lahko odgovorimo zgolj, da so naša vrata vedno odprta za vas.

Imam SKB stanovanjski kredit pa mi nekaj malega še manjka

Vaš obstoječi SKB stanovanjski kredit ni ovira, da ne bi za hitri kredit zaprosili pri nas. Pomembno je zgolj, da imate urejene finance in na svojem bančnem računu redne mesečne prilive. Vemo, da včasih celo visok znesek kredita ni povsem dovolj za vse tisto kar si človek zamisli.

Lahko se pripeti, da ste uspešno pridobili SKB stanovanjski hitri kredit, kupili stanovanje, potem pa vam je nekaj malega zmanjkalo še za opremo. Takrat boste še kako veseli naših uslug, ki vas bodo prepričale takoj, ko boste kliknili na stran z našim posebnim kreditnim kalkulatorjem in preverili možnosti, ki so na voljo.

Torej SKB stanovanjski kredit ne bo ovira za najem kredita pri vas?

Tako je. Pri nas lahko za kredit zaprosite tudi v primeru, da že imate SKB stanovanjski kredit, ali pa kredit katerekoli druge banke. Na naši spletni strani vpišite znesek, ki ga potrebujete, izberite število obrokov, ki bi vam ustrezali (do 12) in preverite stroške ter pogoje za najem kredita.

Prepričani smo, da boste z njimi zadovoljni, kot tudi s samim načinom kako boste do kredita prišli. Posebej lahko izpostavimo dejstvo, da vam za najem kredita pri nas ne bo potrebno hoditi na banko, niti ne k vašemu delodajalcu ali notarju. V resnici, vam sploh ne bo treba nikamor.

Za SKB stanovanjski kredit sem potreboval kar nekaj dokumentov

Razumljivo, seveda. A pri nas od vas ne bomo zahtevali drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam bomo denar tudi nakazali. Dejansko boste vse skupaj uredili kar od doma. V roke boste vzeli svoj pametni telefon ali računalnik, odklikali na našo spletno stran in vpisali vse potrebne podatke.

Ko boste vlogo za kredit uspešno oddali in jo bo naša finančna služba potrdila, boste imeli svoj denar na računu še isti dan. Največkrat pa že 15 minut po odobritvi. Tako hitro in enostavno gredo te reči pri nas in na to smo še kako ponosni. Spadamo namreč v sam vrh mobilnega bančništva v EU.

Huh SKB stanovanjski kredit torej ne pomeni ovire?

Nikakor in to je pri vsem skupaj tudi najlepše. Končno boste lahko dokupili še kar ste si najbolj želeli pa vam je morda zmanjkalo denarja, ki vam ga je priskrbel SKB stanovanjski kredit, ali pa si boste po nakupu stanovanja privoščili zgolj še nekaj malega razvajanja, lepo potovanje ali kaj podobnega. Naš kredit lahko potrošite za karkoli in nikoli vas ne bomo spraševali po namenu in tem za kaj boste svoj denar zapravili.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.