Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Sparkasse izračun kredita

Sparkasse izračun kredita mi ne ustreza

Če vam Sparkasse izračun kredita za najem vašega novega posojila ne ustreza popolnoma, potem je pomembno, da primerjate informativno ponudbo tudi z ostalimi kreditnimi ponudniki. Tudi naša banka vam omogoča možnost uporabe kreditnega kalkulatorja in to brezplačno. S pomočjo tega orodja si boste lahko sami pripravili informativni izračun za najem kredita pri naši mobilni banki.

Svoj informativni izračun lahko pridobite v zgolj nekaj minutah kar od doma. Naša mobilna banka namreč posluje v celoti preko spleta in smo ena izmed glavnih mobilnih bank na celotnem področju EU. S tem želimo zagotavljati hiter dostop do vseh bančnih storitev. Tudi komitentom drugih bank.

Primerjal bi Sparkasse izračun kredita z drugimi

V kolikor bi radi vaš Sparkasse izračun kredita primerjali z ostalimi, vam ne preostane drugega kot na različnih bankah opraviti informativne izračune s pomočjo kreditnega kalkulatorja. Ko boste imeli nekaj različnih ponudb se lahko lažje odločite za vam najugodnejšo ponudbo. Tako lahko s preprosto primerjavo ponudb prihranite kar nekaj evrov pri najemu kredita.

V primeru, da ste se na koncu odločili za našo ponudbo, lahko kredit najamete kar od doma, s plaže ali vaše najljubše kavarne ob pitju kave. Potrebujete zgolj eno izmed vaših pametnih mobilnih naprav, ki je povezana s spletom in nekaj minut časa za izpolnjevanje vloge za pridobitev kredita.

Kako mi Sparkasse izračun kredita lahko pomaga?

Sparkasse izračun kredita vam lahko ključno pomaga pri primerjavi kredita z ostalimi. Pri nas lahko vse potrebno za kredit uredite v zgolj nekaj minutah, ko pa pri nas prejmemo vašo vlogo takoj steče postopek odobritve posojila. Po prejemu vloge, pa vse do nakazila denarja na vaš račun lahko mine zgolj 15 minut, nikakor pa ne več kakor 24 ur.

Za najem kredita pri nas ne bo potrebno prinašati nobene dodatne dokumentacije kot so potrdilo o zaposlitvi pri vašem delodajalcu ali pa katerih drugih notarsko overjenih dokumentov. Prav tako od vas ne zahtevamo poroka za vaš kredit in ne preverjamo kreditne sposobnosti.

Sparkasse izračun kredita za obročno posojilo

Če ste opravili Sparkasse izračun kredita, ker želite pridobiti obročno posojilo potem lahko primerjate z našim. Tudi naša banka ponuja možnost najema hitrega gotovinskega kredita z odplačilom do 12 obrokov. Za informativni izračun v naš kreditni kalkulator vnesite željeni znesek kredita ter število mesečnih obrokov.

Za odobritev kredita pa ne zahtevamo doseganje visoko postavljenih pogojev. Pri nas zadostuje zgolj potrdilo o prijavljenem stalnem bivališču v Republiki Sloveniji, veljaven osebni dokument ter številko vašega tekočega računa s katerega boste lahko črpali vaš novi kredit. S tem želimo omogočiti najem posojila tudi tistim, kateri so ponekod ostali brez denarja, ker ne izpolnjujejo vseh postavljenih pogojev.

Sparkasse izračun kredita z vsemi stroški

Če ste opravili Sparkasse izračun kredita in potem še pri nas pa vas je zaskrbelo, da v informativnem izračunu niso zajeti vsi stroški kredita, potem vas lahko pomirimo, da v primeru najetega kredita pri nas ne boste plačevali dodatnih in nepredvidenih stroškov. Z vami želimo poslovati transparentno, zato boste že v informativnem izračunu videli celotne stroške vašega kredita.

Da pa bo najem za naše redne stranke v bodoče še lažji, vas po prvem odplačanem kreditu vpišemo na naš poseben seznam. Vsem vpisanim ponujamo storitev »SMS kredit«, kar pomeni da lahko stranka vsak naslednji kredit najame s preprostim SMS sporočilom. Tako bo najem kredita še hitrejši in enostavnejši.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.