Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Študentsko posojilo

Je študentsko posojilo sploh mogoče dobiti?

Dobro se zavedamo svojih študentskih časov in vseh lepih reči, ki so se nam godile takrat. A obstajajo tudi tiste nekoliko manj lepi spomini, ko se spomnimo težavnih obdobij plačevanja študija, knjig, najemnine in študentskega dela s katerim smo se prebijali iz meseca v mesec.

Nekaj so nam pomagali starši, za ostalo smo se skušali znajti, a danes lahko pride še kako prav tudi študentsko posojilo. Študentje, ki delajo in služijo denar, dobro vedo kako težko je prihraniti nekaj denarja za kakšen nakup, ki bi jim olajšal življenje. Včasih gre zgolj za kakšno kolo, ali pa računalnik za lažje delo in učenje.

Študentsko posojilo v enem dnevu

Mladina je vajena, da se svet vrti hitro in ves čas okoli njih. Prav tako je vajena uporabljati moderne telekomunikacijske naprave in zdi se, da te poganjajo tako njihov kot tudi celoten svet. Prav zato bo sila zanimivo za vse študente, ki iščete študentsko posojilo, da lahko do tega pridete že v 15-ih minutah od uspešno oddane ter potrjene vloge za posojilo.

Tako enostavno je to. In vse skupaj poteka na spletu, preko pametnega telefona, tabličnega ali običajnega računalnika. Vsi podatki bodo ves čas pred vami, uporabili boste izjemen kalkulator, ki vam bo prikazal vse stroške in potrebne informacije, na koncu pa boste odložili telefon in le še počakali na nakazilo.

Kaj potrebujem za študentsko posojilo?

Ker smo sila moderna posojilnica in se uvrščamo v sam vrh mobilnega bančništva v EU, lahko z veseljem sporočimo, da nič kaj dosti. Za oddajo vloge boste potrebovali zgolj povezavo na splet, osebni dokument in številko tekočega računa kamor želite prejeti svoje študentsko posojilo.

Navadno se tovrstne vloge pozitivno rešijo že v 15-ih minutah, v nekaterih primerih pa traja najdlje 24 ur. Na voljo smo vam 24 ur na dan, vsak dan v letu. Splet je živa stvar, zato smo se mu morali prilagoditi, če smo hoteli ostati med najboljšimi in na koncu postati najboljši.

Za kaj lahko namenim študentsko posojilo?

Tudi na tem področju smo sila napredni in moderni. Če ste vajeni svoji banki in drugim finančnim ustanovam poročati kam gre vaš denar, se pripravite za velike spremembe. Nas to namreč ne zanima! Vaš denar, vaše želje in vaša pravica, da ga zapravite za karkoli želite.

Študentsko posojilo je lahko idealno za premostitev morebitne, trenutne finančne krize, ali pa morda orodje za pričetek uspešnega posla, ki se ga že dolgo želite lotiti. Študentje so skozi zgodovino spisali že ogromno uspešnih zgodb s pričetki v garažah, najemniških sobah in podobno.

Na koliko obrokov lahko dobim študentsko posojilo?

Pri nas boste imeli za odplačilo svojega posojila na voljo do 12 obrokov. Verjetno več kot dovolj, da boste uspeli medtem rešiti svoje težave, ali pa spisati uspešno zgodbo, ki bo postala temelj vašega uspeha v prihodnosti. Strah, da bi bilo karkoli skritega je povsem odveč, saj poslujemo nadvse transparentno.

Na spletni strani kjer boste oddajali vlogo za svoje študentsko posojilo bodo navedeni vsi stroški najema posojila, kot tudi kalkulator, ki vam bo vse skupaj povsem razumljivo prikazal. Torej, brez skritega drobnega tiska in brez pasti. Transparentno in pregledno!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.