Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Uni kredit

Zakaj bi preverili zgolj Uni kredit?

Ste se na splet podali z eno in edino nalogo v svojih mislih, kako urediti Uni kredit? Povsem mogoče, ste zato po nekem naključju pristali na tej strani. A želimo vam svetovati, da je ponudbe kreditov na trgu res veliko, zato se izplača preveriti vse. Ena tistih najbolj zanimivih je vsekakor tudi naša.

Če se sprašujete kdo smo in kaj ponujamo, naj za začetek povemo, da smo spletna mobilna banka, ki se uvršča v sam vrh EU tovrstnih finančnih storitev. Ste zastrigli z ušesi? Do te točke nas je privedlo trdo in zavzeto delo, ter dobre ocene naših uporabnikov, ki se vse pogosteje vračajo k nam.

Že imate Uni kredit?

Če ste eden tistih, ki kredit že imajo in iščete možnost najema novega, potem boste veseli naslednje novice. Pa recimo da imate v teku Uni kredit in redno plačujete svoje mesečne obveznosti. Potem pa se vam nekega dne pokvari pralni stroj, ali pa morate plačati nekaj zapadlih računov na računu pa suša.

V takšnem primeru si vsekakor želite možnosti, da bi lahko poleg obstoječega, najeli še en kredit. Ker navadno to ni mogoče, počasi obupujete. A kar lepo počasi! V naši mobilni banki poznamo rešitev tudi za takšne primere. Nudimo vam hitri kredit po meri čeprav enega že imate, zato vsekakor berite naprej.

Uni kredit ne bo vplival na naše pogoje

Ugotovili smo že, da obstoječi Uni kredit ne bo vplival na naše pogoje in boste tako še vedno upravičeni do najema kredita pri nas. Vas zanima kako poteka celoten postopek? Gre za nekaj najbolj enostavnega kar si lahko zamislite v bančnih storitvah. S postopkom boste opravili rekordno hitro.

Enako hitro pa se bo tudi denar znašel na vašem računu. Za oddajo kreditne vloge boste namreč potrebovali zgolj nekaj minut, prav tako pa ne bo nič bolj zamudna predhodna priprava. V čem je trik? V tem, da za najem kredita pri nas praktično ne boste potrebovali dokumentacije, pa tudi od doma vam ne bo treba.

Za Uni kredit več papirjev?

Povsem mogoče je da ste za svoj Uni kredit potrebovali nekaj več papirjev, sicer pa se z drugimi bankami in njihovimi pogoji res ne ukvarjamo. Zavedamo se, da se prav vsi na trgu pošteno trudimo za svoje stranke in ob tem skušamo svoje storitve narediti še boljše in bolj sprejemljive čim širši publiki.

Kar boste potrebovali za najem kredita pri nas je naslednje. Od dokumentacije bosta dovolj že osebni dokument in številka bančnega računa. Potem pa boste potrebovali ali, računalnik ali tablico, oziroma pametni mobilni telefon z dostopom do spleta. Tako zelo enostavno, da bi bilo bolj že težko. Se strinjate?

Uni kredit naj vam ne dela več skrbi

Če ste doslej svoje misli usmerjali zgolj v Uni kredit, ali pa tega že imate in bi ga morda radi odplačali, lahko storite tudi to. Kako in zakaj boste porabili denar iz našega kredita vam ne bomo nikoli pogojevali. Prav tako ne bodo potrebna nikakršna dokazila o plačilih ali nakupu, ki ga boste z njim opravili.

Smo vam povedali, da ne boste potrebovali potrdila vašega delodajalca, niti ne kakšnega podpisa pri notarju? Prav tako pa ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti, zato ste lahko prepričani, da boste z oddajo svoje vloge opravili v nekaj minutah. Denar vam bomo nakazali že po 15-ih minutah, ali najkasneje v 24-ih urah.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.