Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Unikredit

Potrebujem posojilo a sem komitent banke Unikredit

Tako nekako je vprašanje zastavil eden izmed naših posojilojemalcev. Že v naslednjem trenutku je dobil razveseljujoč odgovor, da lahko na naši mobilni banki kredit najamejo tudi komitenti drugih bank. Pa ne le to, tudi takšni z že obstoječimi krediti so pri nas več kot dobrodošli.

Torej, ne glede na to ali ste komitent Unikredit banke, ali pa katere druge banke, so vrata pri nas odprta. Smo mobilna banka, ki deluje na spletu in se v svoji dejavnosti uvršča v sam vrh EU. Preteklo delo govori samo zase, največ pa nam pomenijo iskrene pohvale naših strank.

Unikredit kredit je ločena zgodba

Ste morda ravno vi primer potrošnika, ki je komitent banke Unikredit in imate tam najet tudi kredit? Brez skrbi, tudi če ste komitent katerekoli druge banke. Za nas je pomembno le da ste državljan Republike Slovenije, imate prijavljeno stalno prebivališče in redne mesečne prilive. O vsem ostalem bodo odločali slednji.

Pomembno nam je namreč, da kredit najamejo zgolj osebe, ki si jih lahko tudi privoščijo. Ob tem pa ne omejujemo tistih, ki kakšen kredit že imajo kje drugje. Dokler si lahko privoščite oba, mi ne vidimo težav. Najem kredita pri nas vas bo spravil v dobro voljo zaradi svoje enostavnosti in hitrosti.

Bi radi morda poplačali Unikredit posojilo

Seveda je tudi to opcija, ki jo imate pri nas na mizi. Najprej boste uporabili naš kreditni kalkulator in z njegovo pomočjo izračunali na koliko denarja lahko računate pri nas. Gre za sila enostaven postopek saj boste zgolj vnesli želen znesek kredita in izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo.

Kreditni kalkulator vam bo nato predstavil vse potrebne številke, vključno z vsemi zajetimi stroški saj ničesar ne želimo skrivati pred vami. Če bo to dovolj za poplačilo Unikredit posojila in vam bo še nekaj denarja ostalo, boste lahko s postopkom takoj nadaljevali.

Isti dokumenti kot za Unikredit?

Če se sprašujete ali bodo zadostovali dokumenti, ki ste jih morali predložiti v svoji Unikredit banki, potem povejmo da zagotovo. Zakaj trdimo tako? Ker boste za izpolnitev in oddajo kreditne vloge pri nas potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate prilive.

Nobenega čakanja na potrdilo delodajalca ali obiska pri notarju. Prav tako ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti, zato bo celoten postopek na naši mobilni banki opravljen preden boste lahko rekli keks. Presenetila pa vas bo tudi hitrost nakazila.

Kdaj lahko poplačam Unikredit posojilo?

Če se sprašujete kako hitro boste lahko odplačali svoje staro Unikredit posojilo, povejmo, da verjetno še isti dan. Vsaj z naše strani boste denar prejeli v roku 24-ih ur. Najverjetneje pa kar po 15-ih minutah od uspešno oddane in potrjene kreditne vloge. Ob tem pa vam ne bo treba dobesedno nikamor.

Celoten postopek boste opravili preko spleta s pomočjo računalnika, tablice ali pa kar pametnega mobilnega telefona. Enostavneje verjetno ne gre kajne? Zato vas vabimo, da si še danes ogledate našo ponudbo, opravite informativni izračun in najamete kredit, ki vam bo polepšal življenje.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, vsak dan! Se vidimo!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.