Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Zakon o potrošniških kreditih

Kaj pravi zakon o potrošniških kreditih?

Da bi na področju financiranja vse potekalo kot mora, poskrbi zakon o potrošniških kreditih. Gre za uradni list države v katerem so navedeni vsi pogoji, ki morajo biti po zakonu izpolnjeni med kreditojemalcem (potrošnikom) in kreditodajalcem (banko ali posojilnico). Če boste kredit jemali pri nas, se vam nepravilnosti ne bo treba bati.

Smo namreč moderna mobilna banka, ki deluje na spletu in spoštuje vse aktivne zakone posamezne države na tem področju. Spadamo v sam vrh EU, delujemo pa še v nekaj drugih državah po svetu, zato ste lahko prepričani, da vemo kaj počnemo. Vas zanima kako pri nas najeti posojilo? Berite dalje.

Spoštujete zakon o potrošniških kreditih?

Seveda spoštujemo veljaven zakon o potrošniških kreditih in svojim strankam ponujamo storitve zgolj pod določenimi pogoji. Ti pa so z naše strani še vedno tako ugodni, da potrošniki kar težko verjamejo kako enostavno je včasih priti do denarja. Če se sprašujete kaj mislimo s tem, vam razložimo v nadaljevanju.

Kredit v naši mobilni banki boste namreč najeli izjemno hitro in brez nepotrebnih komplikacij. Pozabite na potrdilo o zaposlitvi ali potrjevanje dokumentov pri notarju. Prav tako se ne obremenjujte z iskanjem poroka. Vse kar boste potrebovali pri izpolnjevanju kreditne vloge, bosta osebni dokument in številka bančnega računa kamor vam bomo nakazali denar.

Zakon o potrošniških kreditih je potrebno spoštovati

Ne glede na to kako zelo ugoden je določen kredit in kako zanimiva je morda ponudba, pa je zakon o potrošniških kreditih vedno potrebno spoštovati. Mi se tega zelo dobro zavedamo in svojim strankam nudimo le optimalno izkušnjo in zaščito. Smo vam že povedali, da vam ne bo treba na banko?

Tako je! Smo mobilna banka in obiskali nas boste kar preko spleta. V ta namen boste potrebovali le računalnik, tablico, ali pa kar pametni mobilni telefon. Brez kakšnih digitalnih certifikatov in potrjevanja. Torej boste lahko za svoj kredit poskrbeli celo iz službe ali pa ob prijetnem sproščanju v bližnjem parku ali lokalu.

Zakon o potrošniških kreditih naj vas ne skrbi

Da se zakon o potrošniških kreditih spoštuje, poskrbimo mi. Vi poskrbite le za to, da boste prejemali redne mesečne prihodke in redno plačevali tudi svoje obveznosti. Kredit boste pridobili izjemno hitro, saj za izpolnjevanje in oddajo kreditne vloge ne boste potrebovali več kot le nekaj minut. Pa tudi nakazilo bo hitro pri vas.

Navadno denar nakažemo že 15 minut po potrjeni kreditni vlogi. Občasno morda traja nekaj dlje, a nikakor ne več kot 24 ur. Zavedamo se kako zelo se vam mudi, zato vas ne bomo zadrževali s kakšnimi nepotrebnimi koraki in zbiranjem dokumentacije. Dodajmo še, da ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti.

Zakon o potrošniških kreditih najdete na spletu

Če se sprašujete kje lahko vidite zakon o potrošniških kreditih, je to še najlažje najti na spletu. Enako kot tudi našo mobilno banko v kateri vas že čaka kreditni kalkulator. Izračunajte si optimalen kredit za svoje potrebe, izberite do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in pokukajte na svoj bančni račun.

Denar bo tam zelo hitro in enako hitro ga boste lahko že zapravljali. Pri tem vam ne bomo postavljali nikakršnih pogojev ali omejitev. Ko boste naslednjič želeli najeti kredit pri nas, pa boste to lahko storili še malenkost hitreje. Tako je, tudi hitreje gre. Na voljo vam bomo namreč ponudili SMS kredit!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.