Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Eko sklad kredit

Že imate Eko sklad kredit?

Na tej strani ste verjetno pristali, ker iščete, ali pa že imate Eko sklad kredit. Če gre za slednji primer in ste pred časom ta kredit že najeli za nakup predmeta povezanega z ekologijo, vas morda zanima ali lahko še kje najamete kredit. Odgovor je pritrdilen. Na spletu obstaja prav posebna mobilna banka za vaše potrebe.

Torej, recimo da ste pred kratkim izkoristili omenjen Eko kredit s čimer ste kupili nekaj kar bo doprineslo k varčnejši uporabi, ali k čistejši naravi. Zdaj pa ste se znašli v situaciji, ko bi potrebovali nekaj denarja še za določene druge stvari, pa vam na banki zaprejo vrata češ, da ste kreditno nesposobni.

Eko sklad kredit ne bo ovira pri nas

K sreči ste se znašli na pravem mestu ob pravem času. Naleteli ste na spletno mobilno banko, kjer vaš Eko sklad kredit ne bo ovira za najem novega kredita, s kateri si želite kupiti kaj lepega, iti na dopust, ali pa zgolj po nakupih. O namenu porabe denarja vas namreč ne bomo spraševali.

Ampak kako na takšni banki najeti kredit, ko pa niste njen komitent? Brez težav! Kredit na mobilni banki prejmejo komitenti različnih bank, prav tako pa ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Če so vaši mesečni prilivi dovolj visoki za oba kredita, ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem v Sloveniji, bo za nas dovolj.

Ste za Eko sklad kredit potrebovali veliko dokumentov?

Pri nas temu ne bo tako. Od dokumentacije boste za najem kredita na tej mobilni banki potrebovali samo osebni dokument in seveda številko tekočega računa kamor vam bomo lahko nakazali denar. Eko sklad kredit je zagotovo nekoliko drugačen kredit od našega. Preveč enostavno, da bi bilo res? Pa še bolj enostavno bo postalo v nadaljevanju.

Kreditno vlogo boste izpolnili in oddali kar preko spleta. To pomeni, da vam ne bo potrebno hoditi na banko, a tudi ne kamorkoli drugam. Ne potrebujemo potrdila vašega delodajalca, niti overitve pri notarju ali poroka. Za oddajo vloge pa boste potrebovali računalnik, ali pa kar vaš pametni telefon z dostopom do spleta.

Ste dolgo čakali na Eko sklad kredit?

Če ste vajeni na realizacijo kredita čakati dlje časa, potem boste v našem primeru še kako presenečeni. Seveda je Eko sklad kredit povsem druga zgodba in zahteva drugačno dokumentacijo, a verjamemo, da vas bomo v primerjavi s preostalimi bankami naravnost navdušili. Pri nas se vsi postopki štejejo v minutah.

Tako boste za izpolnjevanje kreditne vloge preko spleta potrebovali zgolj nekaj minut in klikov z miško. V primeru, da boste to storili s pomočjo pametnega telefona, pa boste lahko vlogo oddali tudi med posedanjem v parku ali med kavico na priljubljeni lokaciji. Zelo hitra pa je pri nas tudi sama realizacija kredita.

Odplačajte svoj Eko sklad kredit

Svoj Eko sklad kredit lahko tudi odplačate in vam tako na koncu ostane zgolj ena mesečna obveznost. Odločitev je seveda povsem vaša, na nas pa je, da vas navdušimo s svojimi dostopnimi pogoji in neverjetno hitrostjo pri realizaciji novega kredita. Tega boste na svoj račun prejeli v roku 24-ih ur.

V resnici izplačilo navadno opravimo že kar po 15-ih minutah od trenutka, ko je vloga izpolnjena, oddana, pregledana in potrjena z naše strani. Brez obiska banke, potrdila delodajalca, obiska notarja in brez preverjanja kreditne sposobnosti. Do denarja boste prišli hitro in enostavno, o vseh stroških pa boste obveščeni že pred samo oddajo kreditne vloge. Na voljo smo vam 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.