Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Eko sklad kredit

Kaj je eko sklad kredit?

Eko sklad kredit je namenjen navadno večjim nakupom s področja obnovljivih virov energij in njenega čimbolj ekološkega pridobivanja. Govorimo o električnih vozilih, solarnih panelih, vetrnicah za električno energijo in gradbene materiale s pomočjo katerih se bo močno zmanjšala potreba po toplotni energiji.

Eko sklad ima vedno razpisane zahtevane pogoje in navadno tudi količino denarja, ki je v ta namen na voljo. Če ste se namenili kupiti nekaj iz tega programa, ali pa vas zanima kaj podobnega, celo povsem drugega, pa boste veseli tudi informacije, da lahko kredit pridobite na zelo enostaven način tudi drugje.

Najeti eko sklad kredit ali običajnega?

Kot rečeno, če boste nakupovali zadeve, ki se tičejo obnovljivih virov energije in drugih ekološko povezanih reči, boste vsekakor želeli preveriti kaj je za vas dober eko sklad kredit. V vsakem primeru pa lahko le tega primerjate tudi z drugimi, ali pa kredit enostavno najamete drugje. Denimo pri nas!

Se sprašujete zakaj? Naša največja prednost je, da ne kompliciramo. V pogojih za najem kredita pri nas boste našli le zahtevo po državljanstvu Republike Slovenije, prijavljeno stalno prebivališče in redne prilive na računu. Od dokumentacije pa boste potrebovali zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. To je to!

Bo enak kot eko sklad kredit?

Kredit se od kredita razlikuje, zato se boste morali sami odločiti kateri je tisti pravi za vas. Ali eko sklad kredit ali kateri drugi. A če si boste zaželeli najeti kredit, ki bo rešen in nakazan v roku 24-ih ur, brez nepotrebnih komplikacij, potem je odgovor jasen. Na spletu boste obiskali našo mobilno banko, opravili hiter izračun kredita in izpolnili vlogo.

Pogrešate del, ko je treba k delodajalcu po potrdilo, ali kaj overiti pri notarju? Morda tisti del, ko je treba obiskati banko? Nič od tega ne bo potrebno, če boste kredit najeli pri nas. Vse skupaj boste opravili od doma, denar pa bo na vašem računu še isti dan. Navadno pa nakazilo opravimo že kar po 15-ih minutah od prejete in potrjene vloge.

Že imate eko sklad kredit?

Obstaja pa seveda tudi opcija, da eko sklad kredit že imate, pa bi želeli še en kredit. V tem primeru je precej težko najti banko ali posojilnico, ki bi vam na obstoječi kredit dodelila še enega. Pri nas je to mogoče! In ne le to, v naši mobilni banki lahko kredit najamejo tudi komitenti vseh drugih bank.

V prvem koraku boste uporabili kreditni kalkulator na naši strani in preverili koliko kredita si lahko privoščite. Potem, ko boste preverili vse transparentno prikazane podatke in stroške, boste le še izpolnili vlogo in počakali na njeno odobritev ter nakazilo.

Hitreje kot eko sklad kredit

Če ste morda malce obupali, ker je eko sklad kredit od vas terjal kar nekaj časa, povejmo da pri nas tega čakanja ne bo. Ker od vas ne potrebujemo kakšne silne dokumentacije in niti ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti, boste imeli vse skupaj urejeno v enem samem dnevu.

Od doma, iz pisarne, z avtobusa, od koderkoli in kadarkoli. Smo mobilna banka, ki se uvršča v sam vrh EU svoje dejavnosti in vam je na voljo kar 24 ur na dan. Kredit lahko najamete na do 12 mesečnih obrokov, denar pa lahko zapravite za karkoli boste želeli.

Obiščite nas še danes!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.