Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gorenjska banka kredit

Že imate gorenjska banka kredit pa rabite še malo?

Če ste eden tistih, ki že imajo kakšen kredit na svoji banki in ste se znašli v situaciji, ko nujno potrebujete še nekaj denarja, imamo rešitev za vas. Pa recimo, da ste pred časom najeli Gorenjska banka kredit in sedaj ne morete do novega, ko vam je spustila streha in nujno potrebujete denar za popravilo.

V tem primeru lahko obiščete našo mobilno banko na spletu in preverite našo ponudbo. Verjamemo, da se vam bo odvalil velik kamen s srca, saj boste do denarja lahko prišli že v 24-ih urah. Ne glede na to, da že imate v teku en kredit in da ste komitent druge banke.

Gorenjska banka kredit ne bo v napoto

Kot smo dejali, vam Gorenjska banka kredit ne bo v napoto pri prošnji za novega pri nas. Pomembno je le da ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prilivi. Vse ostalo boste opravili preko spleta, pri čemer pa ne boste potrebovali veliko dokumentacije.

Ob izpolnjevanju vloge za kredit boste potrebovali namreč samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam bomo nakazali denar. Če vam vaši mesečni prihodki omogočajo odplačevanje dveh kreditov, vas mi pri tem ne bomo ovirali. Torej, brez potrdila delodajalca o zaposlitvi, brez obiska pri notarju in brez poroka. Tako zelo enostavno gredo reči pri nas.

Gorenjska banka kredit lahko tudi odplačate

Je vaš Gorenjska banka kredit pred iztekom? Lahko ga tudi odplačate s kreditom najetim pri nas in vam tako še nekaj denarja ostane, odplačevali boste pa nato zgolj en obrok. Teh je pri nas na voljo do 12, izračun kredita pa enostavno preverite kar na naši spletni strani z uporabo kreditnega kalkulatorja.

Naj dodamo še eno pomembno informacijo. Vaše kreditne sposobnosti ne bomo preverjali, zato ste lahko popolnoma brez strahu, da zaradi tega pri nas ne bi dobili kredita. Celoten postopek je zelo hiter, vlogo pa boste izpolnili in oddali že v nekaj minutah. Enako hitro pa boste tudi prejeli denar.

Imate ponudbo za Gorenjska banka kredit?

Če že imate ponudbo za Gorenjska banka kredit, jo lahko primerjate z našo in se lažje odločite za naslednji korak. Kot ste opazili, pa vam ne bomo stali na poti niti v primeru, da bi se odločili imeti dva kredita naenkrat. Poleg tega, da za najem kredita v naši mobilni banki ne boste potrebovali veliko dokumentacije, pa smo poskrbeli tudi za hitro izplačilo.

To navadno izvedemo že po 15-ih minutah od trenutka, ko naša finančna služba potrdi vašo kreditno vlogo. Včasih morda traja nekoliko dlje, a nikdar več kot 24 ur. V tem primeru vam lahko zagotovimo, da bodo vaše težave pozabljene do naslednjega dne.

Gorenjska banka kredit in nove rešitve

Tako, vaše težave so rešene in z optimizmom lahko zrete v prihodnost. Ne glede na to ali boste svoj Gorenjska banka kredit odplačali, ali pa najeli pri nas še enega, boste rešili vse težave na en mah. Smo mobilna banka, ki sodi v sam vrh EU spletnega bančništva in poslujemo tako, da pridemo k vam kamorkoli želite.

Za to poskrbi računalnik ali pa kar pametni telefon s povezavo do spleta. Torej lahko vse potrebno za kredit uredite celo med vožnjo z vlakom, če boste tako želeli. Transparentno in brez skrivanja pasti v drobni tisk. Stremimo k dobrim odnosom z našimi strankami, saj smo le tako lahko uspešni.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.