Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Hipotekarni kredit

Vas skrbi hipotekarni kredit?

Če ste v zadnjem času razmišljali o tem, da bi najeli kredit, ste med poplavo ponudbe verjetno srečali tudi s storitvijo imenovano hipotekarni kredit. V tem primeru gre za posojilo, za katero garantirate s svojim premoženjem, oziroma nepremičnino. Gre za zelo zahtevno odločitev vsakega posameznika.

Banka vam bo navadno odobrila do 70% kredita vrednosti nepremičnine, ki jo boste dali pod hipoteko. A v tistem trenutku marsikoga zaskrbi, da ne bi šlo kaj po zlu, saj lahko ostane brez težko prigarane hiše ali stanovanja. Kaj storiti v tem primeru in kakšen kredit sploh izbrati? So na voljo boljše opcije?

Hipotekarni kredit lahko zamenja kakšen drugi

Seveda je v tem primeru precej tega odvisnega tudi od želenega zneska posojila. V vsakem primeru, pa se je potrebno pozanimati o vseh vrstah kreditov in preveriti pri več ponudnikih. Hipotekarni kredit je lahko kar precejšnja obremenitev in stres za posojilojemalca.

Na tem mestu vam ponujamo eno boljših variant kar se hitrih kreditov tiče. Priporočamo mobilno banko kjer lahko kredit najamejo praktično vsi državljani Republike Slovenije s prijavljenim stalnim prebivališčem. Hitro, brez pretirane dokumentacije in nepotrebnega preverjanja.

Namesto po hipotekarni kredit kar na splet

Ker govorimo o mobilni banki, ki svoje storitve ponuja na spletu, vam bo prihranjen marsikateri kilometer in tudi ura. Ker vam za najem kredita ne bo potrebno nikamor, boste do denarja seveda prišli bliskovito hitro. Brez potrdila vašega delodajalca, brez obiska notarja ali iskanja poroka.

Prav tako se ne bo preverjalo vaše kreditne sposobnosti, denar pa boste lahko porabili za karkoli vas je volja. Ste v dvomih glede poslovanja preko spleta? To naj vas nič ne skrbi, saj ta mobilna banka sodi med najboljše v EU in vedno posluje transparentno, ter v skladu z veljavno zakonodajo.

Veliko dokumentacije za hipotekarni kredit?

Če so za hipotekarni kredit od vas želeli veliko dokumentacije, lahko na to v našem primeru pozabite. Vse kar boste potrebovali pri sebi je osebni dokument in številka tekočega računa. Denar bo nakazan z računa na račun in to v rekordno hitrem času.

Ker boste vlogo za kredit oddali preko spleta, boste pri tem uporabili računalnik, tablico, ali pa kar pametni mobilni telefon. To pomeni, da boste lahko vlogo oddali praktično od koderkoli si boste želeli. Tudi ura ne bo problem, saj ste dobrodošli 24 ur na dan.

Vas hipotekarni kredit ne zanima več?

Nič čudnega, ko človek odkrije tako enostaven najem kredita, ga ne zanima več nič drugega. Niti hipotekarni kredit. Ob obisku spletne mobilne banke vsekakor uporabite kreditni kalkulator in preverite opcije, ki so na voljo. Vnesite želen znesek kredita, izberite do 12 mesečnih obrokov in preverite izračun.

Pred vami bo namreč kompleten izračun z vsemi zajetimi stroški brez prikritih informacij. Ko boste z izračunom zadovoljni, izpolnite vlogo, jo oddajte in denarja na računu se boste lahko razveselili že 15 minut po potrditvi s strani finančne službe mobilne banke. Odvisno od primera do primera, lahko traja nekoliko dlje, a ne več kot 24 ur.

Če ste si želeli pravega hitrega kredita, brez odvečnih komplikacij, ste ga pravkar našli!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.