Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračun kreditne sposobnosti

Kaj je izračun kreditne sposobnosti?

Izračun kreditne sposobnosti je izračun, ki banki, posojilnici, ali trgovcu pove, ali ste kreditno sposobni ali ne. Gre za oceno tveganja v primeru, da vam odobrijo kredit. To pomeni, da se na podlagi izračuna odločijo ali ste oseba, ki bo lahko odplačevala svoje mesečne obveznosti ali ne.

Do osnovnih podatkov o tem pridejo preko sistema Sisbon, kjer so zabeležene vse tekoče obremenitve potrošnika in prosilca za kredit. Potem na podlagi teh podatkov in dokazil o mesečnih prejemkih na tekoči račun, izračunajo oceno tveganja za njihov posel. Če bodo ocenili, da so vaši prilivi premajhni glede na zadolženost, vam kredita ne bodo odobrili.

Je izračun kreditne sposobnosti vedno končen?

Če se sprašujete ali je izračun kreditne sposobnosti vedno tisti, ki določi končno odločitev o tem ali boste kredit dobili ali ne, potem je odgovor, ne vedno. Gre za izračun, ki bankam in drugim institucijam služijo kot vodilo pri njihovih naslednjih odločitvah. A v večini primerov je res tako, da kredita najverjetneje ne boste dobili če bo vaša finančna slika slaba.

K sreči pa obstaja tudi zanimiva mobilna banka na spletu, ki utegne zapolniti to vrzel. Vabimo vas, da si ogledate našo izjemno ponudbo hitrih kreditov pod sila dostopnimi pogoji. In nismo kar tam nekdo, ki mami v temno uličico, pač pa banka, ki se uvršča v sam vrh EU te dejavnosti.

izračun kreditne sposobnosti ne bo pomemben?

Prišli smo do točke, ko smo ugotovili kaj ta izračun pomeni in prinaša. Zdaj pa povejmo še, da na naši mobilni banki, poleg vseh ostalih ugodnosti izračun kreditne sposobnosti ne bomo opravljali. Pomembno je zgolj, da ste državljan Republike Slovenije s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prihodki.

Zelo enostavno kajne? Poleg tega pa vas ne bomo pošiljali k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi, niti ne denimo k notarju, da bi overili kakšno pogodbo ali drugo listino. Vse kar boste potrebovali za najem kredita pri nas imate verjetno že v žepu. Govorimo o osebnem dokumentu in številki bančnega računa kamor vam bomo nakazali denar.

Pozabite na izračun kreditne sposobnosti

Dobesedno lahko kar pozabite na izračun kreditne sposobnosti, kot tudi na skrb, da kredita ne bi dobili, ker enega že odplačujete. Tega pogoja vam ne bomo postavljali, seveda pa morajo vaši mesečni prilivi omogočati, da boste lahko redno poravnavali vse mesečne obveznosti. Kredit boste najeli kar od doma, brez obiska banke.

Za oddajo vloge boste potrebovali zgolj nekaj minut, računalnik, tablični računalnik ali pa kar mobilni telefon z dostopom do spleta. Na ta način boste vlogo lahko oddali celo med vožnjo z vlakom, med posedanjem v parku ali kavarni. Celoten postopek najema kredita smo popolnoma optimizirali z mislijo na naše stranke.

Izračun kreditne sposobnosti je lahko vodilo

Tako je. Izračun kreditne sposobnosti je lahko vodilo, da se banka odloči tako, da bo zanjo najbolje. A dovolj o tem izračunu. Dotaknimo se raje tistega, ki vam bo povedal kakšen kredit si lahko privoščite. Pri tem vam bo v veliko pomoč naš kreditni kalkulator na spletni strani mobilne banke.

Vnesli boste samo končni znesek kredita in število obrokov za odplačilo. Teh je na voljo do 12. Ko boste imeli pred seboj izračun imejte v mislih, da gledate popolnoma vse podatke, vključno z zajetimi stroški brez kakršnegakoli skrivanja v drobnem tekstu. Na voljo smo vam 24 ur na dan, kredit pa izplačamo navadno že po 15-ih minutah od prejete in potrjene vloge.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.