Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Koliko zapraviti za dopust

Ko je treba plačati dopust na obroke

Morda je slišati pretirano, a vendarle marsikdaj situacija v družini ne omogoča, da bi se odpravili na zaslužen dopust. Načeloma gre finančno skromno sliko, saj se veliko družin komajda prebija iz meseca v mesec. Kljub temu pa si morda lahko privošči dopust na obroke. Sliši se skromno, v resnici pa to sploh ni res.

Plačilo na več obrokov poznamo iz trgovin s tehnično opremo ali pohištvom, ko si večji znesek razdelimo na več mesečnih obrokov in si s tem močno olajšamo življenje. In zakaj ne bi enako naredili, ko beseda nanese na dopust? Gre za kar precejšen strošek, ki ga je preko turistične agencije moč omiliti na ta način.

Ali je dopust na obroke dražji?

Lahko bi rekli, da ima sklepanje iz naslova svojo logiko, a marsikdaj je dopust na obroke popolnoma enak strošku, ki nas čaka, če dopust plačamo v celoti ali, v primeru kakšne akcije, še cenejši. Že res, da se je treba v teh primerih morda nekoliko prilagajati in izbrati eno izmed ponujenih destinacij, kar pa nikakor ne pomeni, da je slabo.

Mnogi za svoje dopustovanje vzamejo kar hitri kredit. Ta je še najbolj uporaben, ko gre za nekoliko večje zneske in ne zgolj teden dopusta v Dalmaciji ali Grčiji. Denimo križarjenja ali mesec dni Tajske oziroma kaj podobnega. Takrat je kredit povsem na mestu, še posebej, če ga lahko odplačamo v 12-ih mesecih.

Ko je dopust na obroke pač enostavnejši

In sploh ni nobene potrebe, da bi imel dopust na obroke kakšen negativen predznak, saj si lahko na ta način zgolj olajšamo financiranje. Se pravi, tudi v primeru kadar imamo na voljo dovolj denarja. Obroki nam omogočijo lažje plačevanje, denar v žepu pa tudi nekaj pomeni, se strinjate kajne?

Slovenci radi dopustujemo v sosednji Hrvaški, pa tudi v Grčiji in Španiji. Navadno gre za cenovno dokaj ugodne ponudbe, saj živimo relativno blizu in nas ne čakajo visoki stroški potovanja kot v primeru Nizozemcev, Nemcev ali Angležev. Čeprav je treba vseeno dodati, da so v zadnjih letih letalske karte precej cenovno ugodne.

Dopust na obroke zadržite zase

Če imate manjše ali srednje velike otroke jim je morda dobro prihraniti informacijo, da je vaš dopust na obroke. Gre zgolj za osebno dojemanje, saj lahko otrok začuti, da vam gre slabo kot družini in si dopusta ne morete privoščiti. Otroku je težko razložiti, da je treba obroke prav tako plačati in, da ne gre za miloščino.

Organizacijo dopusta seveda prevzameta starša, otroci pa naj zgolj razmišljajo o tem kako lepo se bodo imeli na morju, koliko novih prijateljev bodo spoznali in kakšne nove spomine bodo prinesli nazaj z dopusta. Prav s tistega dopusta, ki si ga povsem zasluži celotna družina.

Kako na dopust na obroke?

Za dopust na obroke bo najbolje povprašati na različnih turističnih agencijah. Njihove ponudbe si lahko ogledate kar na spletu, za več informacij pa pokličete ali pa se kar osebno zglasite pri njih. Tako boste namreč izvedeli povsem vse kar vas zanima. Kakšne sobe v hotelu boste dobili, kako daleč je plaža in podobno.

Seveda lahko o vsem tem pobrskate tudi preko spleta in z uporabo Google maps virtualno obiščete turistično središče kamor se z družino odpravljate. Bodite pozorni na vse malenkosti in do potankosti planirajte ure odhoda in prihoda. Še posebej v primeru, da se na dopust odpravljate z letalom in ne sami.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.