Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Eko kredit

Vas zanima kaj je Eko kredit?

Ljudje postajamo vse bolj ozaveščeni glede narave. Transport polagoma menja fosilna goriva za elektriko, pazimo na ločevanje smeti, želimo si čiste pitne vode in merimo izpuste škodljivih plinov v zrak, ki ga dihamo. A žal pri tem nismo vsi enako zavzeti. Prav zato pa so se določene države odločile to predanost k zaščiti narave nagraditi na določene načine.

Eden izmed načinov je pomoč, oziroma subvencija pri gradnji ekoloških hiš, pri nakupu električnega avtomobila, solarnih panelov za pridobivanje in podobno. Takšni pomoči rečemo tudi Eko kredit, ki pa se od nakupa do nakupa razlikuje. Pa boste danes na trgu našli kar nekaj ponudnikov kreditov.

Se Eko kredit splača?

O tem, ali se Eko kredit splača ali ne, mora presoditi vsak posameznik sam. Gre za korak, ki bo odločal o prihodnjih letih osebnega finančnega poslovanja in tudi za korak, ko se zavestno odloči za morda nekoliko dražji, a bolj »zelen« oziroma ekološko naravnan nakup.

Ali se vam Eko kredit splača ali ne, najlažje preverite tako, da izračunate kaj vam ta prinese. Koliko ga lahko najprej sploh najamete, pri tem pa obvezno preverite pogoje za pridobitev, a tudi konkurenco. Ni rečeno, da morda ne naletite na kredit, ki bo povsem zadoščal vašim potrebam, pri tem pa vas ne bo pretirano omejeval.

Običajen ali Eko kredit?

Kot rečeno, odločitev je na vas. A vsekakor preverite različne ponudnike in pobrskajte med ponudbami na spletu. Ena bolj zanimivih je zagotovo tudi naša mobilna banka, ki svojim strankam ponuja super hitro izkušnjo in zelo hiter najem, ter realizacijo kredita.

Če se sprašujete ali bo bolj enostavno kot Eko kredit, potem lahko z veliko gotovostjo to potrdimo. Za kredit v naši mobilni banki namreč ne bo treba izpolnjevati kopice pogojev, še posebej pri tem kaj boste s tem denarjem kupili. O tem vas ne bomo spraševali, niti ne pogojevali najema kredita.

Eko kredit je nekoliko bolj zapleten

Če govorimo o tem, da je potrebno za Eko kredit izpolnjevati kar nekaj zahtevanih pogojev, pa je pri najemu kredita v naši banki vse prej kot zapleteno. Prvi korak bo preverjanje izračuna kredita katerega boste, s pomočjo kreditnega kalkulatorja opravili na naši spletni strani.

Vnesli boste znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverili številke. Ker vam bodo na ta način predstavljeni popolnoma vsi zajeti stroški in višine obrokov, se boste zlahka odločili kako naprej. Sledi nekaj minut izpolnjevanja vloge, oddaja in zadeva je končana.

Hitreje kot Eko kredit

Verjetno lahko brez lažne skromnosti trdimo tudi, da boste pri nas opravili precej hitreje kot v primeru, da bi najeli Eko kredit. Čeprav dodajmo, da Eko kredit pač ima svojo vrednost v tem, da znižuje ceno nakupa zadeve, ki se veže na ekologijo. Kakorkoli pa, če enostavno potrebujete določeno vsoto denarja, boste težko kje prišli hitreje do njega kot na naši mobilni banki.

V svoji branži se uvrščamo v sam vrh EU in na to smo še kako ponosni. Kar se hitrosti tiče, pa povejmo, da boste imeli denar nakazan na račun v roku 24-ih ur, največkrat pa že kar po 15-ih minutah od potrjene vloge. Za obisk naše banke potrebujete samo računalnik, ali pametni telefon in dostop do spleta.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.