Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Koliko kredita lahko dobim

Vsakdo, ki v nekem trenutku potrebuje nekaj finančne pomoči, se verjetno najprej sreča z vprašanjem: Koliko kredita lahko dobim? Na to vprašanje ni mogoče odgovori povsem pavšalno, odgovor nanj je odvisen od številnih dejavnikov.

Ali se tudi vi sprašujete: Koliko kredita lahko dobim?

Odgovor je deloma v vaših prihodkih. Večina posojil, ki so navadno na voljo kar hitro (še isti dan), je na voljo do pet tisoč ali deset tisoč evrov. Seveda lahko zaprosite tudi za večji kredit, če ga potrebujete. Namesto torej, da se sprašujete: Koliko kredita lahko dobim, je morda bolje premisliti, koliko posojila dejansko potrebujete.

Odgovor na to vprašanje je lahko med drugim odvisen tudi od vaše kreditne sposobnosti. Torej od tega, koliko denarja ste si izposodili v preteklosti in koliko ste ga pravočasno vrnili, ali ste morda imeli kakšne finančne ali druge težave, ali imate težave prav v trenutku, ko iščete hitri kredit, in podobno. Obrnite se na izbranega posojilodajalca in skupaj z njim konkretno preverite, kakšne so vaše možnosti.

Koliko kredita lahko dobim po ugodni obrestni meri?

Če se sprašujete o tem, kakšna bo obrestna mera vašega kredita, ste na dobri poti: pretehtajte, kakšne pogoje imajo različni posojilodajalci ter katera obrestna mera je na voljo (spremenljiva ali nespremenljiva) za vaš izbrani kredit.

Koliko kredita lahko dobim takoj?

Če denar potrebujete takoj ali vsaj zelo hitro, je koristno, da pretehtate možnost hitrega kredita. Morda se pri nekaterih posojilodajalcih pogoji ali katere druge zahteve zanj razlikujejo od drugih kreditov, natančne informacije boste dobili od izbranih posojilodajalcev.

Na kaj moram paziti pri kreditu?

Preden najamete kredit, najprej premislite, kolikšen znesek si želite resnično izposoditi oziroma koliko denarja v nekem trenutku dejansko potrebujete kot dodatno pomoč. Razmišljajte tudi o tem, v kolikšnem času lahko izbrani kredit tudi odplačate.

Če bi morda med odplačevanjem po svoji krivdi ali zaradi dogodkov, na katere ne morete vplivati, naleteli na težave, je zelo koristno, da o tem čim prej obvestite posojilodajalca in skupaj najdeta najboljšo rešitev tako za vas kot zanj.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.