Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Kreditna pogodba

Kaj je kreditna pogodba

Kreditna pogodba je pogodba, ki jo z banko sklenete ob najemu kredita. Pogodba je sklenjena, podpisana in zavezujoča za obe vpleteni strani. Za kreditodajalca, se pravi banko in kreditojemalca, se pravi vas. V njej so po navadi točno določen znesek kreditnega posojila, čas vračanja oziroma število obrokov, stroški kredita ter višina mesečnega obroka vračila z obrestmi.

V njej mora biti zapisano tudi, kaj se zgodi v primeru, da ne zmorete odplačevati kredita, možnosti predčasnega izplačila, datum trajnika in ostali pogoji poslovanja. Le s pravilno sklenjeno kreditno pogodbe se lahko obe strani zavarujeta v primeru kakšnih koli odstopanj od sklenjenega dogovora.

Kreditna pogodba ni po moji meri

Če vam vaša kreditna pogodba ne odgovarja potem se z vašo banko posvetujte kako naprej. Če pa pogodbe še niste sklenili, vam je lahko to neka osnova pri dogovarjanju z drugimi bankami pri iskanju vam zadovoljivih pogojev. Smo ena izmed vodilnih mobilnih bank v EU in vam ponujamo najem kredita kar preko spleta.

To pomeni, nič več obiskov fizičnih poslovalnic, čakanja v vrsti za posvet pri strokovnjaku za bančni kredit in prinašanja gore papirjev in dokazil. Najem kredita oziroma oddaja vloge pri nas traja zgolj nekaj minut. V našem kreditnem kalkulatorju pa lahko prej preverite vaš znesek in število obrokov, ki ste jih mislili imeti.

Ali se kreditna pogodba lahko spreminja?

Kreditna pogodba se sama od sebe oziroma zgolj z ene strani ne more in ne sme spreminjati. Za kakršnekoli spremembe se morata strinjati obe sodelujoči strani. Naša banka deluje popolnoma transparentno. To pomeni, da vam predhodno že prikažemo vse stroške kredita in ne spreminjamo že sklenjenih dogovorov in kreditnih pogodb.

Tudi zaradi transparentnega delovanja in odličnega odnosa z našimi strankami smo uvedli storitev za vse, ki so pri nas že odplačali vsaj en kredit. Takoj vas dodamo na naš poseben seznam in vam omogočimo naslednji najem kredita kar preko sms sporočila. Vse z namenom, da vam poenostavimo poslovanje z našo banko.

Kreditna pogodba ne more biti sklenjena

Pri katerem izmed ponudnikov kreditna pogodba ne more biti sklenjena zaradi visoko postavljenih pogojev? Vas morda sistem, ki preverja kreditno sposobnost ne spusti preko zaradi malenkosti? Naj vam povemo, da pri nas ne preverjamo kreditne sposobnosti, zato ves proces pri najemu kredita poteka hitreje.

Oddaja vloge vam vzame le nekaj minut, prav tako hitro pa je lahko tudi nakazilo denarja na vaš račun. Denar je na vašem računu od prejema vloge lahko v zgolj 15 minutah. Nikoli pa ne boste čakali več kakor 24 ur. To pomeni, da lahko oddate vlogo in dobite denar na vaš račun že med vožnjo z vlakom v službo, ali pa med čakanjem pri zdravniku v čakalnici.

Ali mi kreditna pogodba točno določa kam lahko investiram denar?

Pri nekaterih ponudnikih kreditov vam kreditna pogodba lahko točno določa za kateri namen ste denar dobili. V naši banki vemo, da se lahko vsak znajde v neki situaciji v kateri nujno potrebuje malce večjo količino denarja, ki ga ne more zbrati drugače kakor z najemom manjšega kredita.

Zato vam mi ne bomo pogojevali najem kredita s tam, da nam morate dokazati vaš namen kje ga boste zapravili. Tako si lahko končno privoščite novo tuš kabino, nov playstation ali pa poplačate vašega mehanika, ker je vaš jekleni konjiček potreboval servis. Tako boste lahko končno brez skrbi poskrbeli tudi za vaše morda malce dražje potrebe.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.