Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Predplačniška kreditna kartica

Kaj je predplačniška kreditna kartica?

Vas zanima kaj je predplačniška kreditna kartica? Kreditna kartica je načeloma kartica banke, ki vam omogoča plačevanje preko spleta in na prodajnih mestih, ki plačilo s to kartico omogočajo. Navadno so kreditne kartice znane po tem, da imajo nek splošen limit porabe, potrošnik pa mesečno odplačuje le del tega.

Torej, tudi če bi potrošili celoten limit, bi prihodnji mesec plačali zgolj del tega zneska. Plačan znesek pa bi lahko spet porabili kmalu po nakazilu. Takšna kartica vam lahko torej omogoči varen nakup preko spleta, ali pa vam zagotovi večji nakup, ki se razdeli na več obrokov. A v našem primeru vendarle govorimo o nekoliko drugačni vrsti kartice.

Predplačniška kreditna kartica ne nudi nakupa na obroke?

Dejstvo je, da predplačniška kreditna kartica nima postavljenega osnovnega limita. Predplačniško pomeni, da boste morali sredstva najprej naložiti na kartico, preden se boste lahko odpravili po nakupih. Zakaj potem? Zato, ker se na spletu navadno drugače ne da plačevati za storitve ali izdelke v spletnih trgovinah. Če želite denar na obroke, pa boste morali pogledati nekam drugam.

V tem primeru vam svetujemo, da obiščete našo spletno mobilno banko kjer vam bomo predstavili našo izjemno ponudbo hitrih kreditov. Za najem kredita pri nas vam ne bo potrebno stopiti skozi vrata banke, saj boste celoten postopek opravili kar od doma s pomočjo računalnika ali pametnega telefona.

Predplačniška kreditna kartica ne bo potrebna

Na ta način boste prišli do potrebnega denarja, hkrati pa boste celoten znesek vračali po obrokih. Teh vam na voljo nudimo do 12, predplačniška kreditna kartica pa ne bo potrebna. Kot tudi ne kakršnakoli druga garancija, ali večja količina dokumentacije. Naši pogoji so sila preprosti in jih lahko izpolnijo praktično vsi.

Če ste slovenski državljan, imate prijavljeno stalno prebivališče in redne mesečne prihodke, potem imate skorajda vse. Za najem kredita pri nas potrebujete le še osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam bomo lahko zelo hitro nakazali denar. Izpolnjevanje in oddaja kreditne vloge preko spleta vam bo vzela le nekaj minut.

Predplačniška kreditna kartica bo le še spomin

Ko boste enkrat videli našo celotno ponudbo bo predplačniška kreditna kartica postala le še oddaljen spomin. Kar se dokumentacije tiče, lahko rečemo da od vas ne bomo zahtevali potrdila o zaposlitvi, kot tudi ne kakšne overitve pri notarju ali iskanje poroka. Prav tako ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti.

In dobre novice se tu še ne končajo. Ko boste enkrat oddali kreditno vlogo in bo ta izpolnjena tako kot je potrebno, jo bo naša finančna služba preverila in potrdila. Denar vam bomo z računa na račun nakazali navadno že v naslednjih 15-ih minutah, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Hitro kajne?

Predplačniška kreditna kartica naj služi nakupom preko spleta

Seveda ni nobene potrebe, da predplačniška kreditna kartica ne bi zasedla prostora v vaši denarnici, saj je lahko zelo koristna. Z njeno pomočjo boste varno in brez težav nakupovali preko spleta. Z našim kreditom pa boste lahko kupili karkoli boste želeli, saj ne postavljamo nikakršnih omejitev glede tega in ne zahtevamo potrdil o plačilu ali nakupu.

Sodimo v sam vrh EU mobilnega bančništva in imamo za vas na voljo storitev, ki prekaša vse. Smo hitri, transparentni in skrbimo za to, da so naše stranke vedno zadovoljne. Mnoge se tudi vračajo in presenečene ugotovijo, da imajo takrat na voljo še hitrejšo storitev, SMS kredit!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.