Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posoja denarja na roke

Je posoja denarja na roke varna?

Če se znajdete v trenutku, ko nujno potrebujete nekaj denarja, se hitro prikradejo tudi kakšne slabe odločitve. Ena takšnih je zagotovo posoja denarja na roke. Pri tem gre navadno za posojilniško dejavnost, ki ni regulirana po ustrezni zakonodaji, ni pa seveda nujno. V naši mobilni banki poslujemo izključno z računa na račun.

Če si želite posojila ob katerem vas kasneje ne bo bolela glava in boste v vsakem trenutku na jasnem s stroški in ostalimi zneski, vam priporočamo, da si ogledate našo ponudbo na spletni strani. Ob tem pa lahko uporabite tudi kreditni kalkulator in si izračunate najbolj primerno posojilo zase.

Posoja denarja na roke navadno ni najboljša izbira

Kot smo rekli, posoja denarja na roke navadno res ni najboljša izbira. Je pa tako, da človek v stiski naredi marsikaj, da bi rešil nastalo situacijo. Če vas moti, ker s kreditom na banki ne morete prosto razpolagati, vas lahko razveselimo z novico, da vam namena porabe denarja pri nas ne bomo pogojevali.

Prav tako za kredit ne boste zastavili ničesar. V resnici ne boste potrebovali niti potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca, ali pa denimo obiska pri notarju, kjer bi overili kakšen dokument. In ne le to. Preverjali ne bomo niti vaše kreditne sposobnosti, zato kar hitro kliknite na našo spletno banko.

Posoja denarja na roke je hitra

Če vas posoja denarja na roke mami zato ker menite da je hitra, vam lahko povemo, da boste težko našli hitrejši kredit kot je naš. Za začetek vam ne bo potrebno hoditi nikamor, saj obisk banke ne bo potreben. V ta namen boste uporabili računalnik, tablico ali pa svoj pametni mobilni telefon.

Brez kakega digitalnega potrdila in brez potrebe po tehničnem znanju. Potem boste po opravljenem izračunu kredita izpolnili kreditno vlogo. To vam bo vzelo le nekaj minuta vašega časa, ob tem pa boste potrebovali le še osebni dokument in številko bančnega računa, kamor vam z našega računa tudi nakažemo denar.

Posoja denarja na roke ne bo potrebna

Posoja denarja na roke navadno poteka med prijatelji, sodelavci in znanci. V našem primeru pa bomo šli po ustaljeni uradni poti, ob spoštovanju veljavne zakonodaje na področju posojilništva. Skrb tako ne bo potrebna, boste pa ves čas na tekočem z vsemi stroški brez strahu, da bi vam kaj skrili v drobni tisk.

Ko boste enkrat uspešno izpolnili in oddali kreditno vlogo, jo bomo pregledali še na naši strani. V kolikor bo vse v redu, jo bomo potrdili in vam nakazali denar. Nakazilo navadno opravimo že po 15-ih minutah od potrjene vloge, občasno pa lahko traja nekoliko dlje. A ne več kot 24 ur.

Posoja denarja na roke se ne sliši dobro

Verjetno se tudi vam posoja denarja na roke ne sliši najbolje, zato uberite raje bolj ustaljene poti. Pri nas boste vsekakor v dobrih rokah, saj se ponašamo z nazivom ene najboljših mobilnih bank v EU. To pomeni, da bodo vse skrbi odveč in boste lahko popolnoma mirni.

Ko boste svoj prvi kredit enkrat odplačali pa bomo imeli za vas še eno presenečenje. Dodali vas bomo na poseben seznam najboljših strank in vam omogočili, da naslednjič do denarja pridete še hitreje. Se sprašujete kako? Uvedli smo storitev SMS kredit, kar pomeni, da boste kredit lahko naročili s poslanim enostavnim SMS sporočilom. Hudo kajne? !

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.