Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo denarja privat

Iščete posojilo denarja privat?

Ste pri vseh bankah naleteli na negativen odziv pri najemu kredita pa iščete posojilo denarja privat, ker menite, da je to vaša edina možnost najema posojila? Z nami temu ni tako. Naša banka želi olajšati najem kredita in ga omogočiti večini tistih, ki ga potrebujejo. Z enostavnimi pogoji, lahko dostopnostjo in hitro odobritvijo kredita ter nakazila denarja.

Naša banka slovi kot ena izmed vodilnih mobilnih bank na področju EU. S tem želimo omogočiti lažji dostop do bančnih storitev ter najema kredita kar preko vaših pametnih elektronskih naprav. Za najem kredita tako potrebujete zgolj mobilni telefon, tablico ali računalnik z internetno povezavo.

Posojilo denarja privat na obroke

Verjetno se je tudi za posojilo denarja privat mogoče dogovoriti glede pogojev vračanja posojilnega denarja. Ali ga boste vrnili v enem znesku, po obrokih, s kakšnimi obrestmi. Pri nas pa lahko hitri gotovinski kredit najamete z možnostjo obročnega odplačevanja do največ 12 mesecev. Seveda pa lahko kredit odplačate tudi v manj časa z nekaj večjimi obroki, vendar manjšimi stroški kredita.

Z možnostjo izbire vam želimo ponuditi možnost, da sami regulirate višino mesečnega zneska, ki ga namenite za poplačilo posojila. Tako boste lahko sami presodili, koliko ste sposobni vračati in na podlagi tega tudi določili končni znesek kredita, ki ga boste najeli.

Posojilo denarja privat ali preko banke

Ali vzeti posojilo denarja privat ali preko banke je sicer čisto vaša izbira, po navadi pa je za privat posojilo »krivo« spoznanje, da pri bankah niste kreditno sposobni, niste redno zaposleni ali pa vas bremeni star kredit. Pri nas, kot smo že omenili nismo preveč zahtevni glede samih pogojev najema kredita.

Od vas ne zahtevamo ogromnega števila potrdil in dokumentov kot je na primer potrdilo vašega delodajalca o redni zaposlitvi, ali pa notarsko overjenih listin. Prav tako ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, vaš morebitni star kredit pa tudi ni ovira za najem novega temveč ga lahko z našim posojilom morda celo odplačate in najamete novega.

Stroški za posojilo denarja privat

Kakšni so stroški za posojilo denarja privat je seveda težko reči in se je potrebno o tem dogovoriti z posojilodajalcem. Pri najemu kredita preko naše mobilne banke pa so celotni stroški kredita znani že pred oddajo vloge za odobritev hitrega gotovinskega kredita. Ker želimo poslovati transparentno, vam že v informativnem izračunu predstavimo čisto vse stroške vključene v najem in poplačilo kredita.

Informativni izračun pa lahko preprosto dobite kar pri nas in sicer s pomočjo kreditnega kalkulatorja, ki je predvsem enostaven za uporabo. Vanj vnesete zgolj željeni znesek ter število mesečnih obrokov za poplačilo posojila, ta pa vam vrne informativni izračun kredita s katerim lahko predhodno vidite ali ste finančno sposobni za najem takega kredita.

Kam po posojilo denarja privat?

Za posojilo denarja privat se je potrebno pozanimati preko znancev, ni pa najbolj zanesljiva zadeva. Za najem hitrega gotovinskega kredita pri nas lahko vse informacije pridobite na naši spletni strani. Oddaja vloge poteka izključno preko mobilnih naprav in vam vzame zgolj nekaj minut. Prav tako je postopek odobritve kredita zelo hiter, zato imate lahko vaš denar na računu v zgolj 15 minutah ali v največ 24 urah.

Da pa bo najem našega posojila v prihodnje še lažji, smo za vsakega, ki je že ali ki bo odplačal naše posojilo odprli možnost storitve »SMS kredit«. S tem vam omogočimo enostaven najem kredita kar preko SMS sporočila.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.