Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Posojilo na položnice

Želite posojilo na položnice?

Pred leti je bilo eno najbolj priljubljenih posojil pri nas ravno posojilo na položnice. Verjetno ni težko razumeti zakaj, saj si nismo želeli, da bi se nam odtegljaji pojavljali pri plači ali na tekočem računu, kljub vsemu pa je bilo s položnicami kar nekaj zamudnega dela. Na srečo je medtem prišla doba interneta.

Danes tako do kredita pridemo enostavneje kot kadarkoli in to s tako malo truda in dokumentacije, da je že kar težko verjeti. V nadaljevanju vam bomo zaupali kako najhitreje in najbolj udobno, kar od doma naročiti svoj kredit, ki bo na vaš račun nakazan že v nekaj minutah.

Ko posojilo na položnice ni več prva izbira

Res je. Danes posojilo na položnice ni več prva izbira, saj lahko kredit uredimo precej bolj enostavno. Mobilna banka, ki deluje samo preko spleta je tako na voljo vsem državljanom in državljankam Slovenije z rednimi prilivi in stalnim prebivališčem. To so nekako vsi pogoji, ki jih je potrebno izpolnjevati.

Torej osebni dokument in številka bančne kartice bosta dovolj. Brez zoprnega obiskovanja bank in stanja v dolgih kolonah ter brez prosjačenja delodajalca, da vam čimprej uredi potrdilo o zaposlitvi. Zakaj? Zato, ker ga ne boste potrebovali. Prav tako lahko kar pozabite na obisk notarja ali pa nemogoče iskanje poroka, ki bi jamčil za vas.

Posojilo na položnice je bilo nekoč

Res je. Za posojilo na položnice je veljalo, da gre za najhitrejši in najbolj ugoden kredit kar jih je. Vse do danes, ko je kredit preko spleta vendarle precej bolj udobna varianta pri čemer vam ni potrebno znati nič posebnega, ali biti lastnik kakšnih digitalnih potrdil.

Potrebovali boste le svoj pametni mobilni telefon, tablični ali običajni računalnik in dostop do spleta. Potem boste obiskali mobilno banko na spletu in s pomočjo njihovega kreditnega kalkulatorja izračunali svoj idealen kredit. Vse skupaj vam bo vzelo le nekaj minut prostega časa in klikov po katerih boste imeli pred seboj kompleten izračun svojega novega kredita.

Zakaj posojilo na položnice ni več najboljša izbira?

Menimo, da smo na vprašanje iz naslova že odgovorili. Posojilo na položnice v letu 2021 zagotovo ni več prva izbira saj boste vse potrebno opravili brez papirja kar na spletu. Nobenega podpisovanja pogodb in podobno kar vas je morilo do sedaj, ko ste za kredit zaprosili na banki.

Pa še to. Lahko ste komitent katerekoli slovenske banke pa boste na mobilni banki vedno dobrodošli. In to kar 24 ur na dan, vse dni v letu. Vlogo za kredit natančno izpolnite in oddajte, nakar jo bo finančna služba pregledala in tudi potrdila, če bo z njo vse v redu. Denar imate lahko na računu že v naslednjih 15-ih minutah!

Posojilo na položnice in plačilo na roke

Za posojilo na položnice je veljalo, da se je kredit večinoma dobilo na roke, obroke pa odplačevalo s pomočjo položnic. Če so vam te napisali v posojilnici je bilo nekoliko lažje kot v primeru, da ste jih morali izpolnjevati sami. Na mobilni banki vam ne bo treba skrbeti za nič od tega.

Kredit boste izplačali v roku in obrokih, ki si jih boste sami izbrali, na voljo pa boste imeli do 12 mesečnih obrokov. Denar boste lahko potrošili na kakršenkoli način in za karkoli kajti porabe sredstev iz naslova kredita vam ne bo pogojeval nihče. Pripravljeni za najhitrejši kredit v življenju?

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.