Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Primerjava stanovanjskih kreditov

Najboljša primerjava stanovanjskih kreditov

Ste končno vstopili v fazo, ko se resno pogovarjate o nakupu stanovanja? Potem ste zagotovo že iskali tudi kakšen ugoden kredit. Vsekakor pa je pred končno odločitvijo nujna primerjava stanovanjskih kreditov, s katero boste izbrali najbolj optimalen kredit zase. Ni vseeno za koliko ga boste na koncu preplačali in koliko let vam bo to vzelo.

So pa stanovanjski krediti zelo posebni in terjajo kar nekaj papirologije in izpolnjevanje ustreznih pogojev. Ste že slišali za spletno mobilno banko pri kateri kar preko spleta najamete kredit, pri tem pa ne potrebujete nič kaj drugega kot le osebni dokument in številko bančnega računa? Predstavimo v nadaljevanju.

Primerjava stanovanjskih kreditov terja svoj čas

Eno je jasno. Primerjava stanovanjskih kreditov terja kar nekaj časa, saj je potrebno nabrati določeno količino dokumentacije in obiskati kar nekaj različnih bank. Tudi sami izračuni kreditov niso nezahtevni. A v mobilni banki, ki smo jo omenili, izračun kredita v nekaj klikih opravite kar na njihovi spletni strani.

Če boste za svoje stanovanje denimo potrebovali še nekaj malega dodatkov, ali pa potrebujete denar še za kaj drugega, bo to zagotovo najboljša izbira. Sam izračun kredita vam bo prikazal tudi vse zajete stroške, zato ne boste v skrbeh, da bi še kje kaj preplačali. Na ta način do kredita pridete resnično v nekaj minutah.

Primerjava stanovanjskih kreditov naj bo temeljita

Da vam po nakupu stanovanja ne bi postalo žal, naj bo vaša primerjava stanovanjskih kreditov skrajno temeljita. To pomeni, da se zapičite v vsako posamezno številko, strošek in višino obroka, ter odplačilno dobo. Saj veste kako gre. Dlje traja, dražje je. Povsem nasprotno pa v mobilni banki, kjer imate na voljo do 12 mesečnih obrokov.

Prav zato vas ta kredit ne bo ta ko zelo skrbel, še posebej ne v primeru, če boste znesek izbrali po tehtnem razmisleku. Glede ostalih pogojev pa je tako, da morate biti zgolj slovenski državljan s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prihodki. Denar pa imate lahko na računu že danes!

Ko je primerjava stanovanjskih kreditov končana

Ko je vaša primerjava stanovanjskih kreditov enkrat pri koncu in se odločite za kredit, sledijo dnevi nestrpnega pričakovanja. Potem denar “sede” na račun in prične se zadnji korak, nakup stanovanja. A za hip pokukajmo še nazaj k naši mobilni banki, kjer boste lahko dobili nekaj dodatnega denarja za vse tisto kar je še ostalo na spisku vaših želja.

Ne glede na to ali stanovanjski kredit že imate, lahko preko spleta v nekaj minutah izpolnite in oddate kreditno vlogo. Ko jo bo naša finančna služba enkrat preverila in bo potrjena, pa se lahko denarju na računu nadejate že po 15-ih minutah. Najkasneje pa v roku 24-ih ur.

Primerjava stanovanjskih kreditov in najem kredita

Primerjava stanovanjskih kreditov bo zelo koristna za vas, saj bo odločala o tem kako dolgo boste plačevali ta kredit in kakšne obresti to prinaša s seboj. A stanovanje je sedaj tu in potrebujete le še nekaj denarja za dodatno opremo, ali pa morda sproščen oddih s partnerjem nekje v toplih krajih.

Kredit na naši mobilni banki lahko poskrbi za ta del. Sodimo v sam vrh EU mobilnega kreditiranja in smo svojo storitev popeljali na zelo visok nivo, ki nam omogoča, da smo tako zelo hitri in ugodni kot verjetno nihče drug. Delujemo transparentno in v skladu z veljavno zakonodajo, naše stranke pa so ves čas nasmejane.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.