Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Sberbank hitri kredit

Ne razmišljajte samo o Sberbank hitri kredit

Ne trdimo da je nekdo boljši ali slabši, želimo povedati le, da je dobro imeti oči odprte in preveriti karseda veliko ponudb. Govorimo o ponudbah kreditov seveda in Sberbank hitri kredit je vsekakor eden teh. Po drugi strani pa imamo tudi sami zelo zanimivo ponudbo, ki vam jo želimo predstaviti.

Smo prav posebna, napredna mobilna banka, ki posluje preko spleta. Na ta način vam ne bo potrebno nikoli več po središču mesta iskati parkirišča, ali stati v vrsti bred bančnim okencem. Enostavno boste v roke prijeli tablični računalnik ali pametni telefon in oddali kreditno vlogo. Seveda lahko to storite tudi preko računalnika.

Sberbank hitri kredit že imate?

Morda ste pred časom potrebovali denar za nov avtomobil in najeli Sberbank hitri kredit. Sedaj pa bi prenovili stanovanje, ali pa si privoščili kak lep dopust, a do novega kredita ne morete. Pa lahko! Pri nas do dobrodošli tudi potrošniki, ki kakšen kredit že odplačujejo drugje, prav tako je vseeno katere banke komitenti so.

Če ste slovenski državljan s stalnim prebivališčem in rednimi mesečnimi prilivi, bo to pravzaprav dovolj. Poleg tega boste potrebovali samo še osebni dokument in številko bančnega računa kamor vam bomo lahko nakazali denar. Zelo malo dokumentacije boste potrebovali. V resnici skorajda nič, saj smo našteli že vse.

Ste za Sberbank hitri kredit potrebovali več papirjev?

Tega, katere dokumente ste morali predložiti za Sberbank hitri kredit ne vemo, je pa pri nas to zelo enostavno. Ne potrebujete denimo potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca, kot tudi ne overjanja pri notarju. Pozabite lahko tudi na poroka, preverjali pa ne bomo niti vaše kreditne sposobnosti.

Naša spletna banka nosi poslanstvo, da se kar najbolj približa svojim strankam in čim hitreje omogoči, da pridejo do kredita. Tako zelo hitro, da vam bo vzelo sapo. Kreditno vlogo boste oddali v zgolj nekaj minutah, potem pa jo bo naša finančna služba sprejela v potrditev. Če bo vse v redu, jo bo potrdila, denar pa vam bomo nakazali že v naslednjih 15-ih minutah.

Sberbank hitri kredit bi radi odplačali?

Seveda je možno tudi to. Če že imate Sberbank hitri kredit, ali kredit kje drugje, ki bi ga radi odplačali, lahko to storite s kreditom najetim pri nas. S pomočjo kreditnega računalnika si boste najprej izračunali koliko denarja sploh potrebujete, da bi vam na koncu še nekaj ostalo.

Ko boste z izračunom enkrat zadovoljni, pa boste do denarja prišli že zelo hitro. Kot smo omenili, celo v 15-ih minutah od potrjene vloge. Lahko se seveda zgodi da v določenem primeru traja nekoliko dlje, a nikakor ne več kot 24 ur. Tako lahko rečemo, da smo zagotovo med najhitrejšimi na trgu posojil.

Sberbank hitri kredit ne bo več vaša skrb

Ko boste enkrat odplačali Sberbank hitri kredit, ta ne bo več okupiral vaših misli. S preostankom denarja pa si boste končno plačali tako želen dopust, ali pa presenetili svojega partnerja z lepim darilom. Kaj boste z denarjem počeli ni naša stvar. Lahko ga porabite kakorkoli boste želeli, brez dokazil o svojih nakupih.

Smo mobilna banka, ki se v tem segmentu uvršča v sam vrh EU in ni slučaj, da nas stranke tako glasno hvalijo na vsakem korako. Za to smo vsakemu posebej hvaležni, a se zavedamo tudi, da je na nas, da še naprej ostanemo tako kvalitetni. Se pa redno še izboljšujemo!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.