Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Sberbank krediti

So Sberbank krediti najboljši?

Verjetno se niste na splet odpravili zgolj z mislijo na en kredit? Ali pač? Če ste tu ker se sprašujete ali so Sberbank krediti najboljši, morda krediti katere od drugih bank, potem moramo reči da tako enoznačnega odgovora ne boste dobili nikjer. Dober kredit je tisti, ki je za posameznika najboljši.

Kar pa ne pomeni, da bo všeč vsem. Tako denimo v naši mobilni banki dajemo največ poudarka na kratkoročnost, izjemno enostavne pogoje in super hiter postopek za naročilo kredita. Nam je bilo že od nekdaj vodilo, da za svoje stranke poskrbimo kar najhitreje, ne da bi imele same pri tem veliko dela.

So Sberbank krediti tudi hitri?

Vsi ponudniki imajo nekatere svoje prednosti, ki jih želijo izpostaviti. Ali so Sberbank krediti hitri ali ne, boste morali presoditi sami, kajti mi se ukvarjamo zgolj sami s seboj in našimi strankami. Kar lahko rečemo pa je to, da so naši krediti vsekakor izjemno hitri. Vas zanima kako smo dosegli to hitrost?

Za začetek smo celotno poslovanje preselili na splet. Potem smo storitev pridobivanja hitrih kreditov povsem digitalizirali. To pomeni, da vam v nobenem trenutku ne bo potrebno od doma, iz pisarne, ali kamorkoli, da bi pri nas najeli kredit. Kaj pa papirji, se sprašujete? Tudi na tem področju smo vse sila minimalizirali.

Sberbank krediti in papirologija

Morda ste komitent omenjene banke, morda pa so Sberbank krediti že vaša stalnica in kakšnega celo odplačujete. Tudi v tem primeru lahko pri nas še vedno dobite nov kredit. Starega lahko odplačate, ali pa nato odplačujete oba. Odločitev je vaša. Pa se vrnimo še malce na papirologijo.

Če česa ljudje ne maramo, je to birokracija. Nabiranje in iskanje dokumentacije, pregovarjanje z uradniki in iskanje pravih naslovov, ter čakanje v vrsti. Pri nas smo uspeli vse našteto kar prekrižati, saj boste kredit najeli od doma, potrebovali pa boste le osebni dokument in številko bančnega računa. No ja, pa računalnik ali kar pametni telefon.

So Sberbank krediti tudi na spletu?

O tem ali so Sberbank krediti dosegljivi tudi na spletu, boste verjetno preverili sami. Na tem mestu pa se bomo raje ukvarjali z našo mobilno banko, ki jo zagotovo najdete na spletu. In ne le to. Tudi izračun kredita boste opravili na naši spletni strani, ter preko spleta izpolnili ter oddali še kreditno vlogo.

Ko bo to preverila naša kreditna služba in jo potrdila, vam bomo navadno denar na račun nakazali že po 15-ih minutah. Odvisno od primera, lahko morda traja nekoliko dlje, a nikoli več kot 24 ur. V tem segmentu sodimo v sam vrh EU, na kar smo še posebej ponosni.

Sberbank krediti in kreditna sposobnost

Če so vas pred časom prepričali Sberbank krediti, ali pa ste najboljšo ponudbo zase našli v kateri drugi banki, pa se je vse skupaj ustavilo, ker niste bili kreditno sposobni, obstaja sedaj rešitev za vas. V naši mobilni banki namreč ne preverjamo kreditne sposobnosti. Kako super je to? !

Če ste slovenski državljan s prijavljenim stalnim naslovom in prejemate redne mesečne prihodke, bo to povsem dovolj za nas. Brez potrdila o zaposlitvi, brez obiska pri notarju in brez iskanja poroka med sorodniki in znanci. Vsekakor pokukajte na našo spletno stran, naredite kreditni izračun in si že v naslednjih nekaj minutah zagotovite denar, ki ga potrebujete.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.