Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Sberbank

Že imate Sberbank kredit?

Marsikdo najame kredit za svoje trenutne potrebe, potem pa se še v času trajanja odplačila le tega, pojavijo nove. Potrebe namreč. In takrat nastane težava, ker je precej težko dobiti kredit, če človek enega že ima. Nazadnje smo imeli denimo stranko, ki je že imela sberbank kredit in je obupno potrebovala še nekaj denarja.

Ker so bili njeni mesečni prilivi dovolj visoki je lahko kredit vzela kar pri nas. Zakaj? Ker je ugotovila, da bo tako do denarja prišla zelo hitro, pod minimalnimi pogoji in skorajda brez kakšne pretirane dokumentacije. Seveda ne povsem brez, a vendarle zelo minimalno.

Sberbank kredit je dopolnila z našim

Najprej je na naši spletni strani uporabila kreditni kalkulator in izračunala koliko kredita si lahko še privošči. Seveda je tako nam kot stranki v interesu, da svoje obveznosti lahko plačuje. Torej, v kreditni kalkulator je enostavno vnesla želen znesek kredita, preverila različne možnosti glede števila obrokov za odplačilo in na koncu izbrala maksimalnih 12.

Izračun je bil po njenem godu, všeč pa ji je bilo tudi dejstvo, da so ji predstavljeni prav vsi zajeti stroški, brez kakšnih skritih pasti v drobnem tekstu. Tako je svoj sberbank kredit dopolnila z novim, rešila svoje finančne težave in lažje zadihala v nov dan. In to še isti dan!

Hitro kot sberbank kredit?

Tako nekako se je vprašala, ko je naletela na našo ponudbo. Seveda ne vemo kako hitro je opravila tam, a pri nas je vsekakor opravila s svetlobno hitrostjo. Ker celoten postopek oddaje vloge za kredit poteka preko spleta, ji seveda ni bilo potrebno zapravljati svojega časa z obiskom banke.

Ker pa je to lahko storila kar s svojim pametnim mobilnim telefonom, pa je vlogo oddala celo med srebanjem kavice v nakupovalnem centru. Se sprašujete kako, kar brez dokumentacije? Ne, sploh ne. A dovolj sta bila že osebni dokument in številka bančnega računa, kar pa je imela že pri sebi.

Lahko bi sberbank kredit tudi odplačala

Seveda je ena od možnosti tudi ta. Ker je imela le še nekaj obrokov do konca za svoj sberbank hitri kredit, bi lahko pri nas najela kredit za poplačilo, nekaj denarja bi ji ostalo in bi naprej plačevala samo enega. Odločitev je seveda odvisna od posameznika in njegove plačilne sposobnosti.

Že imate kredit na kateri drugi banki? Kot vidite s tem ni nobenih težav. Če so le vaši mesečni prihodki dovolj visoki, da zmorete odplačevati vse svoje obveznosti, vam mi ne bomo stali na poti. Brez potrdila delodajalca, obiska notarja ali iskanja poroka.

Kot komitent lahko najamem samo sberbank kredit

To v našem primeru ne drži. Lahko že imate sberbank kredit, lahko ste komitent katerekoli druge banke in imate tam kredit, pa ga boste lahko še vedno dobili tudi pri nas. Smo že omenili, da ne preverjamo kreditne sposobnosti posojilojemalca?

Celoten postopek bo opravljen profesionalno in transparentno, saj slovimo kot ena tistih mobilnih bank, ki se po kvaliteti uvršča v sam vrh EU. Že samo to pa tudi nekaj pomeni kajne? Kredit navadno izplačamo že 15 minut po uspešni oddaji in potrditvi vloge, vsekakor pa v roku 24-ih ur.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.