Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Sberbank kredit

Razmišljate o sberbank kredit?

Sonce je posijalo skozi vaše okno in vas pobožalo po obrazu, ki ima dovolj zime. Nenadoma se spomnite, da obstaja tudi del leta, ko ni mraz in je čas za prijeten dopust. Na spletu poiščete vam ljubo destinacijo, preverite pogoje in bi nemudoma želeli rezervirati dopust. Ampak na žalost se vaša denarnica s tem ne strinja.

Na računu ni dovolj denarja, vi pa ste pred časom že najeli sberbank kredit kar vas nekoliko omejuje pri pridobivanju novega. Je vse izgubljeno? No, ne ravno. Tu smo tudi mi, ki ne omejujemo najema kredita s pogojem, da posojilojemalec ne sme predhodno imeti svojega bančnega računa že obremenjenega z drugim kreditom.

Torej sberbank kredit ni ovira

In ne razumimo se narobe. Sberbank kredit smo omenili čisto tako, kot primer. Nekdo nas je nazadnje pač vprašal ravno to. Lahko imate kredit na katerikoli drugi banki. Če so vaši mesečni prilivi dovolj visoki, potem ni nobenih ovir, da ne bi mogli kredita dobiti še pri nas.

Kdo smo mi? Smo ena vodilnih mobilnih bank v EU, ki svoje uporabnike navdušuje z izjemno dostopnimi pogoji in enostavnostjo naročanja kredita. Še vedno pa spoštujemo zakon Republike Slovenije in delujemo transparentno, kar je naš osnovni namen.

Nadgradite svoj sberbank kredit

Morda ste pred časom najeli sberbank kredit in vam je bila višina pridobljenega kredita dovolj. Zdaj pa ste se znašli v situaciji, ko bi potrebovali še nekaj več, a ste žal omejeni pri najemanju novih posojil. Brez skrbi! V naši mobilni banki znamo ustreči tudi takšnim željam.

Če ste predhodni kredit porabili za tisto kar ste menili da bo vse kar potrebujete, Imate sedaj izjemno priložnost nadgraditi prvotno izplačilo. Če mesečno prejemate dovolj visoke prilive, da si lahko privoščite redno odplačevanje obeh posojil, vam mi ne bomo stali na poti.

Odplačajte svoj sberbank kredit

Ker smo se srečali tudi z vprašanji, ki so bila vezana na odplačilo omenjenega kredita in najem novega, povejmo da lahko storite tudi tako. Če imate denimo že sberbank kredit, morda na nlb ali kje drugje, pa bi ga želeli odplačati z novim, lahko naredite tudi tako.

Na naši spletni strani uporabite kreditni kalkulator, vnesete želen znesek kredita in pri tem upoštevate še razliko za katero želite, da vam po poplačilu ostane na računu. Na ta način boste izplačali star kredit, najeli novega in prejeli še nekaj denarja, ki ga ta hip potrebujete.

Kaj pa če ste sberbank kredit najel kot komitent?

Ni problema. Čeprav ste sberbank kredit najeli kot njihov komitent, lahko še vedno pri nas zaprosite za novega. Politika naše mobilne banke namreč ne omejuje pridobivanja kredita za osebe, ki niso naši komitenti. Tako ste lahko komitent katerekoli banke, pa boste pri nas še vedno lahko dobili nov kredit.

Prav tako pa naj vas ne skrbi, da boste morali zaradi tega pridobiti in pokazati kaj več dokumentacije. Ravno obratno. V naši mobilni banki smo svoj proces dela tako zelo optimizirali, da lahko do kredita pridete že z minimalno dokumentacije. Potrebovali boste samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.