Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Številka kreditne kartice

Veste kje je številka kreditne kartice?

Morda nekoliko trapasto vprašanje, a zgodi se, da ljudje uporabijo napačno številko, ko je potrebno vpisati v kak dokument, ali uporabiti za nakup na spletu. Številka kreditne kartice je včasih na sprednji, včasih na zadnji strani, odvisno od ponudnika. In ljudje pomotoma vnesejo serijsko številko, kar pa na koncu seveda ne gre skozi.

Gre za tisto daljšo številko, ki ja napisana v sklopih po 4 številke. Navadno boste ob nakupu potrebovali še varnostno številko, ki je v večini primerov 3-mestna in je zapisana na zadnji strani. Pa zaenkrat dovolj o kreditnih karticah in povejmo nekaj več o kreditih ki so naša posebnost.

Za kredit številka kreditne kartice ne bo potrebna

Pa pojdimo od nakupovanja k rečem, ki vam jih lahko ponudimo mi, kjer številka kreditne kartice ne bo potrebna. Smo mobilna banka, ki deluje preko spleta in ponujamo hitre kredit pod pogoji, ki jih boste našli le še redko kje. Če potrebujete hitri kredit, smo zagotovo pravi naslov za vas. Ne boste potrebovali veliko dokumentacije.

Le osebni dokument in številko vašega bančnega računa. Torej z bančne kartice in ne tiste kreditne. Za začetek boste obiskali našo spletno stran in preverili našo ponudbo. V veliko pomoč vam bo tudi naš kreditni kalkulator s pomočjo katerega boste enostavno izračunali idealen hitri kredit za svoje potrebe.

Številka kreditne kartice je precej zanimiva

Pa se vrnimo morda še malce nazaj in povejmo kakšne podatke skriva številka kreditne kartice. Tega morda niste vedeli a prve številke odkrijejo izdajatelja kartice, zato ob spletnih nakupih aplikacija za plačilo takoj zazna za katero vrsto kartice gre. Nadalje številke povedo še marsikaj a le sistemom, ki jih znajo brati.

Tako je na voljo podatek o izdajatelju kartice, gre za trgovine, banke, telekomunikacije, ali pa denimo za nacionalno dodelitev. Ob nakupu preko spleta boste navadno vedno potrebovali še varnostno CVN številko. Gre za 3-mestno številko, ki jo najdete v okencu na hrbtni strani vaše kreditne kartice. Zdaj pa se vrnimo nazaj h kreditom.

Ne številka kreditne kartice ampak z bančne

Kot smo že omenili, boste za najem kredita v naši mobilni banki potrebovali samo osebni dokument in številko vašega bančnega računa. Torej ne številka kreditne kartice ampak tista z bančne kartice. Pri tem bodite pozorni, da boste v kreditno vlogo vpisali prave številke. Dogaja se namreč, da ljudje zamešajo serijsko in IBAN številko.

Posebej v primerih kadar izdajatelj bančne kartice nudi tako imenovan sistem 2 v 1, kar pomeni, da na svoji bančni kartici gostujete tudi eno izmed kreditnih. Navadno je v tem primeru na prvi strani navedena številka kreditne, tista bančna pa je objavljena na hrbtni strani. Torej, prej preverite.

Številka kreditne kartice je videti nekoliko drugače

Če boste dovolj pozorni, boste opazili, da je številka kreditne kartice videti nekoliko drugače od tiste za tekoči račun. V vsakem primeru pa pred oddajo kreditne vloge preverite, da bo vse tako kot je treba in vam ne bo potrebno vloge oddajati še enkrat. Samo izpolnjevanje vam bo sicer vzelo le nekaj minut, pa vseeno.

Potem bo naša finančna služba preverila ali je vse tako kot mora biti in vlogo potrdila, mi pa vam bomo nakazali denar. In to navadno že po 15-ih minutah. Načeloma postopki pri nas potekajo zelo hitro, je pa možno od primera do primera malce kasneje, a nikoli ne kasneje kot v 24-ih urah.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.