Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Unikredit banka

Ali ima unikredit banka svoj kreditni kalkulator?

To ali Unikredit banka ponuja svoj lasten kreditni kalkulator boste verjetno preverili kar pri njih samih. Mi pa vam lahko predlagamo uporabo našega kreditnega kalkulatorja s katerim si boste hitro in enostavno pripravili svoj osebni informativni izračun kredita, ki ga želite najeti. Do izračuna vas preko kalkulatorja loči le nekaj klikov.

V kreditni kalkulator naše banke vnesete zgolj željeni znesek kredita ter število mesecev. Na voljo vam je do 12 mesecev, kar pomeni da kredit lahko najamete z vračilom do 12 obrokov. Z izbiro števila obrokov vam lahko zagotovimo, da boste kredit vrnili brez problema in ga prilagodili svojim finančnim zmožnostim.

Unikredit banka mi ponuja ugoden kredit

Zagotovo ste preverili možnosti najema kredita pri večjem številu ponudnikov posojil in verjetno tudi Unikredit banka ni nobena izjema. Predlagamo vam, da v vašo primerjavo kreditov vključite še ponudbo naše banke za katero lahko trdimo, da je izredno ugodna. Poleg tega pa je tudi najem kredita preko naše banke zelo enostaven in traja zgolj nekaj minut.

S kreditnim kalkulatorjem si pripravite večje število izračunov, da se boste lažje odločili za vam najugodnejšo opcijo najema kredita z najmanjšimi stroški. Zagotavljamo vam, da je poslovanje z nami transparentno saj vam že v samem informativnem izračunu prikažemo vse stroške, ki jih najem kredita prinese.

Kakšne pogoje za kredit zahteva Unikredit banka?

Vam morda Unikredit banka postavlja previsoke pogoje najema kredita? Potem obstaja velika možnost, da tudi druge banke ne ponujajo boljših opcij za vas. Pri nas pa nismo postavili visokih in veliko ljudem nedosegljivih ovir v obliki raznoraznih pogojev, ki jih stranka mora izpolnjevati. V nameri, da kredit lahko zagotovimo večini ljudem, smo postavili zgolj nekaj preprostih pogojev.

Kreditojemalec mora biti uradno prijavljen na stalnem bivališču v Republiki Slovenije ter imeti na dan najema kredita veljaven osebni dokument. Poleg tega pa mora seveda imeti tudi odprt bančni račun na katerikoli izmed bank, kamor vam lahko po končanem postopku pridobivanja kredita nakažemo denar.

Mi Unikredit banka lahko odobri kredit, če sem že zadolžen?

Kot je bilo omenjeno že zgoraj ima Unikredit banka zelo verjetno drugačne pogoje od nas, zato bo o možnosti najema novega kredita kljub temu, da že imate kredit potrebno povprašati pri njih. Pri nas pa najem kredita kljub že obstoječemu ni nobena ovira. Niti za nekomitente.

Pri nas lahko za kredit zaprosite kar preko svojih pametnih mobilnih naprav ali pa preko osebnega računalnika. Potrebujete zgolj dostop do spleta. Vlogo izpolnjujete zgolj nekaj minut, ob tem pa vam ne bo potrebno predložiti nobenih papirjev kot so na primer potrdilo o zaposlitvi s strani vašega delodajalca. Po potrditvi vloge je lahko denar na vašem računu že v 15 minutah, najkasneje pa v 24 urah.

Unikredit banka ali vaša mobilna banka?

Ali vam bolj ustreza Unikredit banka ali naša banka se boste lahko odločili sami, ko boste primerjali obe ponudbi za najem kredita. Lahko pa vam povemo, da smo ena izmed vodilnih mobilnih bank v EU, kar pomeni da zagotavljamo izvajanje bančnih storitev, ki jih ponujamo izključno preko interneta.

Zato vam je lahko poslovanje z banko na voljo kadar boste imeli čas in se ne boste rabili uravnavati po delovnem času poslovalnice. Da pa bo najem kredita v prihodnje še enostavnejši, smo za vas pripravili dodatno storitev. Za vse, ki boste pri nas enkrat odplačali svoj prvi najeti kredit, vas dodamo na poseben seznam s katerim boste lahko vsak naslednji kredit najeli kar preko SMS sporočila.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.