Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Zavarovanje kredita

Vas skrbi zavarovanje kredita?

Vajeni ste, da je potrebno kredit pri banki na nek način zavarovati. V določenih primerih zavarovanja ni, a kadar gre za večje vsote, ali najem kredita izven matične banke, je zavarovanje kredita dokaj pogosta praksa. Če menite, da boste na ta način izgubili še nekaj dodatnega denarja, poglejte še kam drugam.

Vabimo vas, da si ob tej priložnosti ogledate ponudbo naše mobilne banke, ki jo najdete na spletu. Če se sprašujete kaj je to mobilna banka, povejmo da prav to. Je mobilna in pride na vaš dom, namesto, da bi vi hodili k njej. Se sliši super kajneda? Pa še lepše bo!

Zavarovanje kredita pri nas ne bo potrebno

Pa ne le da pridemo na dom, pridemo kamorkoli boste želeli, saj boste lahko kreditno vlogo izpolnili in oddali tudi iz pisarne, ali pa med vožnjo z avtobusom, če se vam bo takrat zdelo najbolje. Zavarovanje kredita ne bo potrebno. Se sprašujete, kaj pa dokumenti? Teh boste potrebovali tako zelo malo, da verjetno lahko pričnete še ta trenutek.

Če imate pri sebi osebni dokument in številko bančnega računa, ste nared za izpolnjevanje kreditne vloge. Vse to boste opravili preko spleta in porabili le nekaj kratkih minut svojega prostega časa. Ko bomo vlogo enkrat prejeli, jo bo preverila naša finančna služba in jo tudi potrdila, če bo videti vse v redu.

Zavarovanje kredita naj vas ne skrbi več

Predhodno smo ugotovili, da zavarovanje kredita ne bo potrebno, nismo pa še povedali, da ne boste potrebovali niti potrdila vašega delodajalca o zaposlitvi, niti ne notarske overitve. Pozabite na nadležno iskanje poroka, kar bi vas verjetno spravilo v zadrego. Da bi bilo vse še lepše in popolno pa ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti.

Ste že slišali za boljšo ponudbo kreditov, ki so na drugi strani realizirani tudi rekordno hitro? Močno dvomimo, zato ne čudi da naša mobilna banka sodi v sam vrh EU tovrstnih bančnih storitev. Delujemo sicer v še kar nekaj drugih državah sveta, kar nam prinaša ogromno bogatih izkušenj.

Brez zavarovanje kredita in brez kupa papirjev

Ne le zavarovanje kredita in malo dokumentacije, kredit boste na naši banki prejeli tudi brez dodatnih omejitev pri zapravljanju denarja in brez nadležnega skakanja od vrat do vrat. Tako boste za vlogo poskrbeli v nekaj minutah, mi pa v 15-ih minutah za nakazilo denarja na vaš račun.

Morda v kakšnem primeru traja nekoliko dlje, a vsekakor ne več kot 24 ur. Celoten postopek bo nadvse pregleden, kot vam bodo tudi transparentno predstavljeni vsi podatki in stroški samega kredita še preden boste oddali svojo kreditno vlogo. Prav nobene skrbi ne rabite imeti glede tega, da bi vam skrili kakšno past v drobni tisk.

Zavarovanje kredita lahko pozabite

Enostavno lahko pozabite na zavarovanje kredita in druge zoprne reči, ki jih od vas terjajo druge banke, saj pri nas tega ne bo na sporedu. Ob prvem obisku spletne strani vam bomo ponudili naš kreditni kalkulator s katerim boste predvideli vse potrebne zneske in tudi stroške. Gre za sila enostaven postopek.

Vnesli boste želen znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverili izračun. Tako, vse je pripravljeno na to, da izpolnite kreditno vlogo in morda že danes opravite plačila in nakupe, ki ste jih imeli v mislih. Na voljo smo vam 24 ur na dan od koderkoli si boste zaželeli.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.