Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinska posojila na položnice

Kaj so gotovinska posojila na položnice?

Če ste se ustavili na tej strani, ker vas zanima kaj so gotovinska posojila na položnice, lahko rečemo, da gre za vrsto posojil, kjer obiščete posojilnico, se tam dogovorite vse potrebno, podate zahtevano dokumentacijo in overite pogodbo. Nato sledi predaja denarja in plačevanje obrokov preko položnic. Mi bomo tokrat pisali o nekoliko bolj moderni ponudbi.

Govorimo o mobilni banki, ki je svoj prostor pod soncem našla na spletu. Seveda, kje pa drugje kot tam, kjer se nahajamo vsi. Posojilo preko spleta je izjemna ideja in s svojo optimizacijo storitve so dokazali, da je moč tudi ta segment bančništva še kako dobro uveljaviti v virtualnem svetu.

Gotovinska posojila na položnice ne bodo potrebna

Če ste bili vajeni po gotovinska posojila na položnice hoditi v posojilnico in še prej zbirati kupe dokumentov, lahko na to v primeru mobilne banke kar pozabite. Za začetek bo banka prišla k vam kjerkoli boste. Potrebujete le računalnik, tablico ali pametni mobilni telefon in povezavo na splet.

Za začetek bo to dovolj, dodajmo pa še, da boste pri izpolnjevanju kreditne vloge potrebovali zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. Torej, brez skakanja okoli delodajalca za izdajo potrdila, brez obiskovanja notarja in brez iskanja poroka, ki bi jamčil za vas. Še več, preverjali ne bodo niti vaše kreditne sposobnosti! Gremo naprej.

Gotovinska posojila na položnice so bila nekoč odlična

Če si pred časom na hitro želel nekaj denarja, so bila gotovinska posojila na položnice precej dobra izbira. A s prihodom spleta, se je vse skupaj močno poenostavilo in tudi pohitrilo. Danes vam tako ni treba več stati v vrsti na banki in se potiti ob izpraševanju bančnega uslužbenca.

Kredit boste naročili enostavno in udobno kar od doma, iz bližnjega lokala, ali pa z obiska pri sorodnikih. Tudi med vožnjo za avtobusom ali vlakom seveda, če boste uporabili svoj pametni telefon. Ne potrebujete nobenih digitalnih potrdil ali kakšnega posebnega računalniškega znanja. Za enostavnost so poskrbeli na strani mobilne banke, ki sodi v sam vrh EU.

So gotovinska posojila na položnice še mogoča

Tega, ali so gotovinska posojila na položnice sploh še na voljo, ne vemo. Bomo pa razložili kako do kredita pridete v nekaj minutah kar preko spleta. Le obiščite spletno stran mobilne banke, uporabite kreditni kalkulator in si izračunajte svoj optimalen kredit. Potrebno bo vnesti le znesek kredita in izbrati število obrokov za odplačilo.

Koliko jih je na voljo? Kredit lahko odplačujete na do 12 mesecev, izbira pa je popolnoma vaša. Ko boste z izračunom enkrat zadovoljni, boste lahko izpolnili in oddali kreditno vlogo. Za to boste potrebovali le nekaj kratkih minut, nakazilo pa bo navadno sledilo že po 15-ih minutah od potrditve.

Gotovinska posojila na položnice verjetno niso hitrejša

Verjamemo, da se s takšno hitrostjo težko kdo kosa. Tudi gotovinska posojila na položnice. A potrebno je dodati, da se lahko v kakšnem primeru postopek malce zavleče, ne pa bistveno. Denar boste na svoj bančni račun prejeli najkasneje v 24-ih urah, saj je realizacija vendarle odvisna tudi od tega kdaj oddajate vlogo za kredit.

Mobilna banka vam je s svojo storitvijo kljub temu na voljo 24 ur na dan in vam omogoča, da za posojilo zaprosite kadarkoli. Ne glede na to katere banke komitent ste, ne glede na to ali že odplačujete kakšen kredit in ne glede na to za kaj točno ta denar potrebujete.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.