Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Gotovinska posojila

So gotovinska posojila ugodna?

Gotovinska posojila so lahko ugodna, lahko pa so tudi draga. Predvsem pa se razlikujejo od ponudnika do ponudnika. Pri naši mobilni banki, ki velja za eno izmed vodilnih bank v EU na področju bank, ki svoje storitve ponujajo preko spleta, lahko najamete ugoden kredit s hitro odobritvijo in nakazilom denarja.

Da vam lahko omogočimo čim hitrejše nakazilo je seveda ključno to, da lahko celoten postopek pred najemom kredita opravite preko interneta. Po prejeti vlogi vam zadevo pregledamo in v primeru odobritve je lahko vaš denar na računi tudi v zgolj 15 minutah. Zadnji rok za nakazilo denarja na vaš račun pa je 24 ur.

Kreditni kalkulator za gotovinska posojila

Da si boste lažje predstavljali vse zneske, boste potrebovali informativni izračun za gotovinska posojila. Več kot jih imate in primerjate, lažje se boste odločili in izbrali najugodnejšo ponudbo za vas ter s tem prihranili kar lepo vsoto denarja. Za informativni izračun našega hitrega gotovinskega kredita boste pri nas našli spletni kreditni kalkulator, ki je brezplačen za uporabo.

Vanj vnesete zgolj želeni znesek kredita ter število mesečnih obrokov, kalkulator pa vam vrne vaš izračun z vsemi podatki. Ker kot banka želimo z vami poslovati transparentno, vam že v informativnem izračunu prikažemo celotne stroške najema kredita s čimer se izognete morebitnim večjim stroškom za katere ne bi vedeli.

Gotovinska posojila od doma

Vas zanimajo gotovinska posojila pa bi jih radi najeli na najlažji možni način? Ne predstavljamo si načina, ki bi bil lažji kakor ta, da kredit lahko najamete kar iz objema vašega udobnega fotelja, ko gledate televizijo ali pa ko pijete kavo na vaši sončni terasi. Z nami je to čisto možno.

Za najem hitrega gotovinskega kredita pri nas vam ne bo potrebno obiskati bančne poslovalnice, katere imajo po navadi odpiralni čas ravno takrat ko ste v službi. Do vloge za kredit lahko dostopate enostavno preko naše mobilne banke, ki vam ponuja enostavne rešitve pri najemu posojila, ki ga potrebujete čim hitreje.

Vloge za gotovinska posojila

Vlogo za naša gotovinska posojila najdete preko naše mobilne banke. Za dostop do banke pa potrebujete zgolj eno izmed vaših pametnih naprav kot sta mobilni telefon ali računalnik ter internetno povezavo. Izpolnjevanje vloge za hitri gotovinski kredit je zelo hitro in vam vzame zgolj nekaj minut.

Ker pa se trudimo za vas vzpostaviti še hitrejši način pridobitve kredita smo ustvarili opcijo »SMS kredit«. To storitev ponujamo vsem strankam, ki so kredit pri nas že odplačali in jih takoj vpišemo na naš poseben seznam. S tem vam omogočimo dostop do storitve in najema kredita kar preko SMS sporočila brez izpolnjevanja novih vlog.

Gotovinska posojila na obroke

Gotovinska posojila z obročnim načinom odplačila so verjetno najpriljubljenejša opcija najema kredita. Mi vam ponujamo hitro gotovinsko posojilo z možnostjo odplačevanja v 12 mesečnih obrokih: Število obrokov pa lahko prilagodite tudi sami in kredit odplačate že prej ter s tem znižate stroške kredita.

Za odobritev kredita pa pri nas ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi za nedoločen čas s strani vašega delodajalca, notarsko overjenih listin, prav tako pa ne boste potrebovali iskati poroka k vašemu kreditu. Pri nas prav tako ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti, zato lahko za kredit zaprosite tudi, če že imate kje drugje odprto posojilo in ga morda z novim kreditom želite odplačati.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.