Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izposoja denarja za brezposelne

Ali je izposoja denarja za brezposelne mogoča?

V večini primerov je izposoja denarja za brezposelne nemogoča v kolikor želite posojilo vzeti pri bankah ali ostalih ponudnikih posojila. Pri naši banki pa je nemalokrat nemogoče že postalo mogoče. Za odobritev kredita pri nas ne preverjamo kreditne sposobnosti, niti od vas ne zahtevamo potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca. Prav tako ne zahtevamo, da za najem kredita najdete poroka.

Kljub temu pa morate seveda še vedno prejemati redne prilive na svoj bančni račun, sicer odplačevanje kredita seveda ne bi bilo mogoče. Za našo banko je pri odobritvi kredita važno zgolj to, da ste finančno sposobni plačevati obroke posojilain ne boste imeli zaradi tega težav.

Izposoja denarja za brezposelne z dosegljivimi pogoji

Pri pogojih se po navadi že ustavi izposoja denarja za brezposelne, saj je pri večini ponudnikov kredita eden izmed glavnih pogojev prav redna zaposlitev za nedoločen čas. Naša banka pa je v večini primerov nekoliko drugačna od ostalih. Trudimo se zagotoviti možnost najema posojila prav vsakemu, zato smo za odobritev kredita postavili zgolj nekaj lahko dosegljivih pogojev.

Najpomembnejši so, dasteslovenskidržavljan, imate stalno prijavljeno bivališče v Republiki Sloveniji ter da imate veljaven osebni dokument kot sta na primer osebna izkaznica ali potni list. Ker pa vam je denar potrebno nekam nakazati, boste seveda potrebovali tudi odprt bančni račun na katerega prejemate prilive.

Kako lahko izposoja denarja za brezposelne vpliva name?

Izposoja denarja za brezposelne je velikokrat tema za ljudi, ki se morda znajdejo v malce težji finančni situaciji, ali pa kljub nezaposlenosti potrebujejo nekaj denarja. Morda je potrebno poplačati mehanika za servis avtomobila, ali pa je vaša stara in dotrajana kuhinja potrebna temeljite prenove. Z denarjem najetim preko naše banke lahko sebi in svoji družini privoščite tudi počitnice.

Vse to in še več lahko počnete z denarjem, ki ga črpate iz posojila najetega pri nas. Mi namreč od vas pred odobritvijo kredita ne bomo zahtevali izkazovanja namembnosti kredita. S tem vam želimo omogočiti lažjo izpolnjevanje vaših želja in potreb, ki morda zahtevajo nekaj več finančnega vložka.

Ali ima izposoja denarja za brezposelne svoje vloge?

Izposoja denarja za brezposelne je precej kočljiva, saj kljub vsemu morate zagotoviti redno plačevanje obrokovza kredit. Če izpolnjujete naše pogoje, lahko vlogo za najem kredita najdete kar na spletu, kjer jo tudi izpolnite in pošljete. Smo namreč ena izmed vodilnih mobilnih bank v EU, zato vsak korak pri pridobitvi kredita poteka kar preko spleta.

Tako bo za najem kredita zadostovalo že to, da uporabite eno izmed vaših pametnih naprav (mobilni telefon, računalnik, tablica) z možnostjo dostopa do spleta in uredite vse potrebno za najem hitrega gotovinskega kredita. Izpolnjevanje vloge za kredit pa je urejeno zelo hitro, saj vam ne bo vzelo več kot zgolj nekaj minut.

Izposoja denarja za brezposelne na obroke

Vas zanima izposoja denarja za brezposelne pa ga ne bi radi vrnili v enem kosu? Če izpoljnjujete pogoje, imate pri nas možnost najeti kredit z obročnim vračilom. Lahko izbirate do največ 12 mesečnih obrokov, kar vam daje možnost reguliranja višine obroka prilagojenega vašim zmožnostim vračanja denarja. Za lažjo predstavo koliko denarja boste mesečno vračali pa vam je na voljo tudi naš kreditni kalkulator.

Z njim si lahko enostavno pripravite svoj lasten informativni izračun. Vanj vpišete zgolj znesek, ki ga želite najeti ter število mesečnih obrokov. Ker pa kot banka z vami želimo poslovati transparentno, vam že v izračunu prikažemo celotne stroške najema kredita s čimer se boste izognili neprijetnim presenečenjem ob nepričakovanih dodatnih stroških kredita.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.