Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Informativni izračun stanovanjskega kredita

Potrebujete informativni izračun stanovanjskega kredita?

Vas zanima kako poteka informativni izračun stanovanjskega kredita? Načeloma tako kot izračun vsakega drugega kredita. V banki kjer želite najeti kredit, prosite za izračun in bodite pri tem zelo pozorni, da prejmete vse podatke. Če želite morda najeti kakšen hitri kredit kot jih ponujamo pri nas, lahko prav tako opravite izračun.

Le da v tem primeru ne potrebujete nikogar drugega. Enostavno kliknete na spletno stran mobilne banke in uporabite kreditni kalkulator. Na začetku vnesete znesek kredita, ki si ga želite, ter izberete do 12 mesečnih obrokov za odplačilo. V naslednjem koraku bodo pred vami vsi potrebni podatki. Tudi stroški kredita seveda.

Informativni izračun stanovanjskega kredita traja?

Čeprav imate morda informacijo, da informativni izračun stanovanjskega kredita traja, pa je izračun kredita na naši spletni strani izjemno hiter. Potrebovali boste le nekaj klikov in že bo pred vami vse kar ste želeli vedeti o svojem kreditu. Ker boste videli tako končni znesek, kot višino obroka, ter vse zajete stroške.

To pa je tudi vse kar si od svojega izračuna želite. Potem boste precej bolj mirno nadaljevali s postopkom oddaje kreditne vloge. Pri nas vse skupaj poteka kar preko spleta, zato vam ne bo potrebno hoditi nikamor. Če boste tako želeli, boste svoj kredit naročili iz službe, od doma, ali pa kar iz postelje.

informativni izračun stanovanjskega kredita preko telefona

Verjetno vas zanima tudi ali lahko informativni izračun stanovanjskega kredita opravite preko telefona. Če razmišljate v smeri klica na banko, je to ena pot. Pri nas pa to ne bo potrebno, saj boste lahko s postopkom opravili kar s pomočjo pametnega telefona in dostopa do spleta. Že imate svoj izračun?

Potem je čas za naslednji korak. V tem boste v le nekaj minutah izpolnili kreditno vlogo in jo preko spleta tudi oddali. Menite, da nimate celotne dokumentacije? Mislimo, da jo imate. Potrebovali boste namreč samo osebni dokument in številko bančnega računa. To je nekako vse kar potrebujemo od vas za odobritev kredita.

Je informativni izračun stanovanjskega kredita vedno enak?

Informativni izračun stanovanjskega kredita se lahko od banke do banke razlikuje, zato priporočamo, da jih preverite več. Ne glede na to, ali boste kredit tam najeli, ali pa gledali naprej, lahko za kredit v vsakem trenutku zaprosite tudi pri nas. Četudi kredit že odplačujete drugje, ali pa ste komitent te ali one banke. Brez omejitev.

Če ste državljan Republike Slovenije, imate prijavljeno stalno prebivališče in prejemate redne mesečne prilive, bo to kar dovolj. Torej, brez potrdila o zaposlitvi ali kakšne overitve pri notarju. Potrebovali ne boste niti poroka, ki bi jamčil za vas. Pri nas je vse tako enostavno in hitro.

Informativni izračun stanovanjskega kredita je lahko tudi za primerjavo

Seveda lahko opravljen informativni izračun stanovanjskega kredita uporabite tudi za primerjavo z izračuni drugih bank. Če pa ste pred časom morda že kupili stanovanje, pa ste se sedaj znašli v finančni zagati, ali pa bi enostavno radi kupili nekaj lepega, se vsekakor oglasite pri nas. Pri nas boste dobili denar za izpolnitev svojih želja.

Ko je pravilno izpolnjena vloga enkrat sprejeta in potrjena z naše strani, vam denar na račun navadno nakažemo že po 15-ih minutah. V najslabšem primeru pa v roku 24-ih ur. Vseeno zelo hitro kajne? In ob vseh super pogojih ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti! Se vidimo?

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.