Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Sparkasse kredit

Imam Sparkasse kredit pa potrebujem še eno posojilo

Če ste se znašli v situaciji, ko bi potrebovali nekaj dodatnega denarja, pa vam to onemogoča vaše trenutno stanje na računu, imamo na obzorju rešitev za vas. Morda imate pri svoji banki že v teku kakšno posojilo, (pa recimo da Sparkasse kredit) in se je pripetilo da zato niste mogli vzeti novega drugje. Kaj sedaj?

Nič hudega. Obstaja rešitev, ki vam jo bomo predstavili prav v tem članku na tej strani. Na spletu lahko odslej namreč najdete našo mobilno banko po svojem okusu, kjer boste kredit dobili, čeprav kakšnega morda že imate. Se sprašujete kako je to mogoče? Razložimo v naslednjih vrsticah.

Želite odplačati svoj Sparkasse kredit?

Naj vam ne bo nikar žal, da ste najeli Sparkasse kredit, kajti odslej lahko imate tudi dva če boste želeli. Lahko pa starega enostavno poplačate z novim, ki ga boste najeli pri nas. Pri tem pa pripravite izračun kredita tako, da vam bo na koncu ostalo še toliko denarja kot ga potrebujete zase.

Mislite, da je zapleteno? Pa ni. Najprej boste uporabili naš kreditni kalkulator, ki je zelo enostaven za uporabo. Vnesli boste želen znesek kredita, si glede na svoje želje izbrali število obrokov za odplačilo in preverili podatke. Kredit lahko pri nas najamete na 12 mesečnih obrokov. Kreditni kalkulator vam bo prikazal čisto vse potrebne podatke in zajete stroške brez kakršnegakoli skrivanja.

Vaš Sparkasse kredit lahko odplačate takoj

Če bo vaša želja, da svoj obstoječi Sparkasse kredit izplačate, potem boste to lahko storili zelo hitro. Kredit v naši mobilni banki bo namreč realiziran v roku 24-ih ur. Še bolj verjetno pa, da precej prej. Po oddaji, pregledu in potrditvi vloge s strani naše finančne službe, denar največkrat nakažemo že po 15-ih minutah. 

Za oddajo kreditne vloge boste potrebovali samo nekaj kratkih minut. Tudi samo izpolnjevanje vloge je sila enostavno in vam ne bo povzročalo sivih las. Sistem vas bo ves čas vodil iz koraka v korak vse do tistega zadnjega, najbolj pomembnega. Ste vedeli, da vam za kredit sploh ne bo treba od doma?

Ste tudi za Sparkasse kredit potrebovali tako malo dokumentacije?

Ne vemo sicer katere dokumente vse ste morali predložiti, ko ste najemali svoj Sparkasse kredit, a pri nas bo papirologije zelo malo. Vse kar boste ob izpolnjevanju vloge potrebovali, bo vaš osebni dokument in številka bančnega računa kamor prejemate redne mesečne dohodke. Pri tem pa morate biti seveda državljan Republike Slovenije in imeti prijavljeno stalno prebivališče.

Tako, to je vse! Se vam zdi kar preveč enostavno kajne? A tudi tako je lahko in prav to smo si za svoj cilj zastavili v naši mobilni banki, ki ni zaman ena najboljših v EU, kar se spletnega posojilništva tiče. Prej smo omenili, da vam ne bo treba od doma. Pa povejmo še zakaj.

Svoj Sparkasse kredit odplačajte kar od doma

Ker smo zavezani hitrosti in kvalitetnim storitvam, smo le te tako zelo optimizirali, da našim strankam ni potrebno hoditi nikamor. Vlogo za kredit tako lahko oddate preko spleta s pomočjo računalnika ali pametnega telefona. Ne bo pa vam potrebno hoditi niti kam drugam. V mislih imamo obisk kadrovske službe za pridobitev potrdila o zaposlitvi, obisk notarja ali pa iskanje morebitnega poroka.

Nič od tega namreč ne bomo zahtevali od vas. Ob vsem tem pa ne bomo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti. Tako bo vaš Sparkasse kredit lahko odplačan še isti dan, če boste tako želeli. Ali pa boste vzeli nekaj več denarja in odplačevali oba. Odločitev je vaša, mi pa smo tu za vas 24 ur na dan!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.