Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Ugodni stanovanjski krediti

Kaj so ugodni stanovanjski krediti?

Ugodni stanovanjski krediti so tisti s katerimi boste lahko opravili nakup nepremičnine in boste na koncu lahko brez slabe vesti rekli, da ste si izpolnili vse želje glede tega. Ljudje namreč vse prevečkrat delajo različne kompromise ob nakupu nepremičnine, kar ima za rezultat stanovanje, ki ni ravno optimalen nakup.

Prav tako pa si ne želite, da bi vam bilo v naslednjih desetih ali dvajsetih letih vsak dan žal, da ste se odločili narobe. Pomembno je, da si vse želje napišete pred nakupom, si zastavite prioritete in od njih ne odstopate. Kaj lahko se vam namreč pripeti, da boste po nakupu stanovanja potrebovali še kaj denarja, katerega pa ne bo na računu.

Ugodni stanovanjski krediti sploh obstajajo?

Kot rečeno so ugodni stanovanjski krediti tisti, ki vas v popolnosti zadovoljijo. Če najdete takšnega, potem ste rešili vse svoje težave. A vse prevečkrat se zgodi, da temu ni tako in takrat lahko na pomoč priskočijo le še redki. Tudi mi se štejemo med slednje, v nadaljevanju pa vam bomo pojasnili zakaj.

Smo mobilna banka, ki deluje preko spleta in je na voljo tako komitentom drugih bank, kot takšnim, ki kakšen kredit že odplačujejo. Torej se uvrščamo med tiste, pri katerih boste dobili še nekaj denarja, ki ga nujno potrebujete. In to ob zelo sprejemljivih pogojih, z malo dokumentacije in hitro.

Tudi ugodni stanovanjski krediti terjajo veliko

Seveda imajo tudi ugodni stanovanjski krediti svoje pomanjkljivosti. V vsakem primeru boste morali zadostiti kar nekaj pogojem in dostaviti precej dokumentacije in potrdil. Pri nas lahko na to pozabite, saj boste za najem kredita potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate mesečne prilive.

Torej, recimo da kredit že imate, sedaj pa potrebujete nekaj denarja za opremo, morda pa za popravilo avtomobila, ali pa prijeten dopust v dvoje. Sploh ni pomembno, saj vam porabe denarja na noben način ne bomo omejevali. Stanovanjskega kredita za druge reči seveda ne morete porabiti. V tem primeru obiščite našo spletno stran in preverite ponudbo.

Ugodni stanovanjski krediti na kar nekaj let

Res je, da ugodni stanovanjski krediti kljub vsemu terjajo kar nekaj let za odplačilo. Pri nas bo šlo vse skupaj precej hitreje, a kljub temu boste imeli na voljo izbiro do 12 mesečnih obrokov. Pred izpolnjevanjem kreditne vloge vsekakor uporabite naš kreditni kalkulator, ki vam bo prikazal celoten izračun z vsemi zajetimi stroški.

Torej, brez skrivanja za drobnim tekstom, ali kakšnimi drugačnimi pastmi. Delujemo nadvse transparentno saj sodimo v sam vrh EU mobilnega bančništva. Od vas ne bomo zahtevali potrdila delodajalca, niti vas ne bomo pošiljali na kakšno notarsko overitev. Postopek pridobivanja kredita je povsem enostaven in v celoti poteka preko spleta.

Ugodni stanovanjski krediti niso vedno ugodni

Čeprav se ugodni stanovanjski krediti na koncu včasih izkažejo za malce manj ugodne, pa je dobro vedeti, da imate v vsakem primeru v rezervi še kakšno rešitev. Na nas se lahko obrnete kadarkoli, saj smo vam na voljo kar 24 ur na dan. Za izpolnjevanje vloge poste potrebovali le nekaj minut.

Ko bomo vašo vlogo enkrat prejeli, jo bo preverila naša finančna služba in jo potrdila v primeru, da bo vse v redu. V naslednjih 15-ih minutah že lahko pričakujete naše nakazilo na svoj račun, le v posameznih primerih traja nekaj dlje, a nikoli več kot 24 ur. Hitro in transparentno!

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.