Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Ugodni krediti za nekomitente

Ugodni krediti za nekomitente kar od doma

Ugodni krediti za nekomitente se lahko sedaj dobijo kar iz zavetja vašega doma, lahko pa za kredit zaprosite tudi v službi, na poti oziroma od koderkoli kjer imate na voljo nekaj minut časa ter napravo povezano s spletom. Za najem kredita lahko sedaj uporabite zgolj eno izmed vaših pametnih mobilnih naprav kot sta telefon ali tablica, lahko uporabite tudi računalnik.

Smo namreč mobilna banka, ena izmed vodilnih na področju EU in zagotavljamo odlično kakovost izvajanja naših storitev izključno preko spleta. Fizično vam torej ne bo nikoli potrebno priti v poslovalnico, da bi si uredili vaš novi kredit, ki ga nujno potrebujete.

Kako se lahko dobijo ugodni krediti za nekomitente?

Ugodni krediti za nekomitente se lahko dobijo tudi na naši mobilni banki. Mi ne zahtevamo, da je stranka komitent naše banke za najem kredita, zato lahko tudi komitenti ostalih bank, ki morda kredita tam ne dobijo, poizkusijo za kredit zaprositi tudi pri nas. Za kredit pa zaprosite, kot smo že omenili zgoraj, kar preko vaše pametne naprave.

Na spletu imate namreč že pripravljeno vlogo katere izpolnjevanje vam vzame zgolj nekaj minut. Tudi ostali deli postopka pridobivanja kredita pri nas potekajo izjemno hitro, zato je lahko denar na vašem računu nakazan že v 15 minutah, pa tam do največ 24 ur po prejemu vaše vloge.

Ugodni krediti za nekomitente so verjetno težko dosegljivi?

Če so morda ugodni krediti za nekomitente drugod težko dosegljivi zaradi visoko postavljenih pogojev za najem posojila, pri nas temu ni tako. Pogoji so postavljeni tako, da jih lahko doseže večina prosilcev za kredit. Za najem kredita potrebujete zgolj odprt bančni račun kamor vam lahko nakažemo vaš denar, prijavljeno stalno bivališče v Republiki Sloveniji, ter osebni dokument kot sta potni list ali osebna izkaznica.

Naše stranke so v veliki večine zelo zadovoljne z našimi hitrimi gotovinskimi krediti ter načinom kako so do njih prišli. Zato nas veseli, da se na nas obrača veno več ljudi, ki so za nas izvedeli na podlagi priporočil svojih znancev ali sorodnikov, ki so pri nas že najeli kredit.

Ali ugodni krediti za nekomitente zahtevajo še več papirologije?

Pri nas ugodni krediti za nekomitente ne zahtevajo več papirologije od tistih, ki so pri drugih bankah na voljo za komitente. Ravno obratno. Pri nas ne boste potrebovali skorajda ničesar. Ne zahtevamo potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca, ne zahtevamo notarsko overjenih listin in tudi ne preverjamo vaše kreditne sposobnosti.

Zato lahko kreditno vlogo oddate v zgolj nekaj minutah, mi pa jo lahko hitro pregledamo in potrdimo ter vam nakažemo vaš denar. Da pa bo za vas ob najemu naslednjega kredita še lažje, vas po poplačilu prvega nemudoma damo na naš seznam s katerim vam omogočimo dostop do storitve »SMS kredit« s katero lahko kredit najamete le z SMS sporočilom.

Imajo ugodni krediti za nekomitente svoj kreditni kalkulator?

Če vas zanimajo naši ugodni krediti za nekomitente lahko enostavno preverite tudi vse stroške kredita, višino mesečnega obroka in seveda končni znesek kredita, ki ga boste najeli. Vse to lahko najdete na informativnem izračunu, ki ga pripravite z našim kreditnim kalkulatorjem, ki je zelo enostaven za uporabo.

Vanj vnesete zgolj želeni znesek ter število mesečnih obrokov, ki jih lahko izberete po želji vendar največ 12. Z izbiro obrokov lahko povsem sami regulirate višino mesečnega obroka. Ker pa smo kot banka transparentni v poslovanju z vami, vam vse stroške kredita prikažemo vnaprej in ne šele, ko boste kredit že najeli in odplačevali.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.