Hitri kredit v samo 15 minutah

Hitri kredit in posojilo prek spleta. Hitra in enostavna prijava z nekaj kliki.

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Unikredit bank

Ste komitent Unikredit bank pa želeli kredit najeti pri nas?

Tudi to je mogoče, saj nudimo hitre kredite komitentom različnih bank. Tudi Unikredit bank. Tako vas toplo pozdravljamo in vas vabimo, da si ogledate ponudbo na spletni strani naše mobilne banke. Mobilna banka ji rečemo zato, ker v resnici je mobilna. Ne bo vam potrebno potovati po Sloveniji, ali pa iskati našo poslovalnico.

Radi rečemo, da vam ne bo treba k nam, ker bomo mi prišli k vam. V resnici pa je tako, da nas boste obiskali kar preko spleta pri čemer boste uporabili računalnik, tablico ali pa kar pametni mobilni telefon z dostopom do spleta. Brez skrbi, nobenega digitalnega certifikata ne boste potrebovali.

Kredit na Unikredit bank že imam

Če kredit na Unikredit bank, ali katerikoli drugi banki že imate, to še ne pomeni, da ne morete dobiti še enega. Pri nas lahko! In to na sila enostaven in hiter način. Ste državljan Republike Slovenije s prijavljenim stalnim prebivališčem in rednimi prihodki? Potem ste praktično že na pol pri denarju.

Kaj drugega od vas namreč ne bomo zahtevali. Poglejte si našo ponudbo, uporabite kreditni kalkulator in si izračunajte kredit po svoji meri. Ko boste enkrat z izračunom zadovoljni, pa le še enostavno izpolnite kreditno vlogo in jo pošljite naprej v obravnavo. Naša finančna služba jo bo pogledala takoj ko prispe.

Dokumenti kot na Unikredit bank?

Če ste za kredit na Unikredit bank potrebovali določeno dokumentacijo, bo ta vsekakor dovolj tudi za nas. V resnici pa ne boste potrebovali drugega kot le osebni dokument in številko svojega bančnega računa. Potem ko bo finančna služba preverila vašo kreditno vlogo in jo potrdila, vam bomo navadno denar nakazali že po 15-ih minutah.

Odvisno od primera do primera seveda lahko traja nekoliko dlje. Vsekakor pa ne več kot 24 ur. Potrebujete denar hitro? Potem smo vsekakor pravi naslov za vas. Kredit, ki ga boste pridobili v naši mobilni banki lahko zapravite za karkoli želite. Pri tem vas namreč ne bomo omejevali.

Odplačajte kredit na Unikredit bank

Če želite lahko svoj kredit na Unikredit bank tudi odplačate. V nasprotnem primeru pa plačujete dve mesečni obveznosti vsak mesec. Odvisno seveda od vaših želja in plačilnih zmožnosti. Smo mobilna banka, ki v EU sodi v sam vrh tovrstnih storitev zato naj vas ne bo strah, da bi bilo kaj narobe.

Delujemo pošteno, transparentno in v skladu z veljavno zakonodajo. Temu pričajo zadovoljne stranke, ki nas same od sebe priporočajo naprej svojim znancem in prijateljem. Kreditno vlogo lahko izpolnite v naslednjih nekaj minutah, še danes (ali najkasneje jutri) pa lahko prejmete tudi denar na svoj račun. Ste že kje zasledili boljšo ponudbo?

Unikredit bank kredit vas ne bo več skrbel

Ko boste enkrat pri nas prišli do denarja, vas vaš Unikredit bank kredit ne bo več skrbel. No ja, v resnici je popolnoma vseeno na kateri banki imate kredit, oziroma kje ste komitent. Omenili smo banko, ki vas je še pred kratkim očitno najbolj zanimala. Nasujmo še nekaj izjemnih informacij za lažjo odločitev.

Kredit pri nas dobite brez potrdila delodajalca, brez notarske overitve in brez poroka. Prav tako ne bomo preverjali vaše kreditne sposobnosti. Denar lahko potrošite kjerkoli in za karkoli boste želeli. Na voljo smo vam 24 ur na dan, vlogo pa lahko oddate tudi s pomočjo pametnega telefona kar med vožnjo z vlakom.

Sporočila zadovoljnih strank

Kaj o nas pravijo zveste stranke, ki smo jim izplačali hitri kredit in posojilo?

Blaž P., Celje

Pomagali ste mi z hitrim kreditom, ko sem ga najbolj potreboval. Druge banke so me zavrnile, vendar ste mi izplačali denar. Priporočal vas bom drugim.

Uršula B., Ljubljana

K vam sem prišla prek napotnic in bila sem res presenečena, kako hitro ste mi izplačali denar. Vse svoje dolgove sem plačala še isti dan. Hvala za vašo pomoč.

Janez K., Maribor

Prijavil sem se za hitro posojilo, medtem ko sem bil na delu. Ko sem prišel domov, mi je bil denar že izplačan. Profesionalno in brez strahu, da bi vas prevarali. Se oglasim drugič.